и къде е той ?
Преглед за печат
и къде е той ?
щеше да има, нали имаше дискусия по тоя въпрос, но ръководството счете, че не е необходим такъв раздел.Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
[quote=boishin -
щеше да има, нали имаше дискусия по тоя въпрос, но ръководството счете, че не е необходим такъв раздел.
[/quote]
ПО-важен е климатичния форум. С колите всеки може да се оправя. На Наско му е тъп компа на колата - няма какво да му се тества.
За Алфчо пък софта иска сериен порт / а лаптопи с такъв са антики. Опел забрави за тестване - там има няколко програми и претенции за всеки комп. Абе най- добре си е VAG групата след 95г . Лесна диагностика , достъпна програма, евтини кабелаци за софта.
:yikes олелее....Цитат:
Първоначално публикувано от kris11
Айде да се запиша в мини клуба, като собственик и ползвател на такива и производните
за VW 1.9 TDI 105 к.с. си вдига 200 наравно без проблем какъв е проблема на 2.5 TDI???
Колега , доскоро с моя 1,4mi 60 коня Голф3 си държах постоянна скорост 150 км/ч без да го зоря. и то на газ.
дизеловия едва ли ще има проблем с повечко.
Mr.TECHNO ....казваш доскоро.... сега в сервиза ли е ;)
Продаде го. Ама туй 150 км дето го дръжо Голчо не казва дали е по надолнище или с на надолнище и попътен вятър . На туй мижаво моторче при уж 150 км / ч постоянна скорост без маслен радиатор август месец след 20-30 км ще е с отворен широко капак и облаци дим. И вентилаторчето на радиатора е немощно с 1 скорост и 4 лопатки. :))Цитат:
Първоначално публикувано от MetalMilitia
Навреме продадох Алфонсо - трябва да нямам вече актови за "намалена" скорост :)
Вчера 1 мамалигарско Туарегче ми се напъваше от Слънчев бряг до Ст.Оряхово.
Kris11 - сам знаеш че Варна -Шумен с това голфче го взех за 30мин.
@ И хора с френски коли да не се обаждат против марката , че да не почваме ние
И сега какво стана ?? :) Техното с френска каруца :yahoo: :yahoo: :yahoo: Заден мост = на 1/3 от каруцата . А за мързелива соростна кутия не ми се и мисли - сигурно над 1/2 от стойността на колата.
Сега какво? Ще се псуваме на немски и френски ли? :))
Аз на френски знам някоя и друга псувня обаче... :-memnon
Ей сега ще направя една тема SETCOM Peugeot/Citroen/Renault Fan Club!, па да ви видя тогава... :2guns:
Брей то тук сте надминали и тунинг.бг бре! Колега както знаем разтоянието между Варна и Шумен е 90 км.Или това прави 180 км/ч средна скорост ! За да имаш такава средна скорост означава ,че на места трябва да си се движил с над 200 км/ч !!И това с едно пикливо двигателче 1.4 - 60 к.с. .Ами представям си ако караше 2.0 150 к.с. - сигурно и в Формула 1 можеше да се пробваш .Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Така - Самата магистрала е точно 70км ( от Центъра на Варна , до 5-ти километър е 85км )Цитат:
Първоначално публикувано от GalinBelos
това прави 140км/час !!!
и аз карам с постоянна скорост колега.
Това го направих със свидетел в колата и друг който засичаше.
Ако имаш "Здрави гащи" идвай да ти покажа.
Крис 11 го прави за 25мин :) с Алфата ама не ти препоръчвам да си там.
Това го правя само на връщане от Шумен обаче - на отиване има два гадни леви завои , докато на връщане са десни ;)
Присъединявам се към клуба. От август карам Golf Variant 1.9 TDI, мотор AJM. Доволен съм, смених някои неща ама няма да изпадам в подробности.
А да си се оборудвал с VAG COM ? и кабелак ?? Ако не какво чакаш /Цитат:
Първоначално публикувано от dragozow