SETCOM Volkswagen Fan Club!
Ей така за кеф си казах да събера тук всички фенове на VW ( народна кола )  автомобила.
ПРотивниците ще помоля да не пишат тук. Който има нещо против да си го пише другаде или да си го запази.
Чакам маниаците .
Не искам да става тук сбирка на тунинг гъзари или луднали фенове -просто място където всеки да каже както положителните , така и отрицателните страни на тази кола !
Особено държа на отрицателните.
ПП
И хора с френски коли да не се обаждат против марката  , че да не почваме ние  :016:
@FearME - това важи с пълна сила за теб  :-memnon
Re: SETCOM Volkswagen Fan Club!
Аз карам служебно поло 95 с малкото моторче 1050сс. За София е идеално средство за придвижване и има перфектно парно :))
@Galrus - това е от Пасат нали на два месеца 2007 -а година , напавено преди ПРавец.
[img width=800 height=600]http://free.hit.bg/mrtechno/HPIM0848.JPG[/img]
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
@Galrus - това е от Пасат нали на два месеца 2007 -а година , напавено преди ПРавец.
Да от Пасат е, но не съм бил в него. На една колежка е. Аз от доста време спрях да се качвам с нея в кола докато тя кара.
Само аз ли не виждам нищо нередно в това НОВА кола в класа на пасата да си вдигне 260?
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
Само аз ли не виждам нищо нередно в това НОВА кола в класа на пасата да си вдигне 260?
Нередно е зор много зор за тежко купе. Пък и не са много мощни. Или ако показва 260 километража лъже.
А и като е до 260 не означава, че може да г постигне
За сверка - на магистралата -повече от 225 км не мога да вдигна , а мотора е и с резервни свещи :), и километража е до 240.
Техното знае как карам :)
Тенно дадох ти линка за форума на VW.
Варненски сбирки всяка неделя от 17 ч на паркинга на Терапията. Стикерите повече от задължителни.
Разбор в Акварел или Вселената.
Крис , като търгваш за такава - клини ми!
Мен ме усъмни 4е на два месеца пасат неразработен стига максимум по километраж. Или гумите са 13-и , или е фотошоп.
И по-интересното , не се вижда дигиталния броя4 - явно двигателя неработи :016:
Това табло изобщо неми изглежда пасатовско.... но неспоря, виждал съм го само 2-3 пъти...
За да вдигне 260, колата трябва да е над 200 коня, желателно 250, само не ми казвайте, че е някоя малолитражка 150 коня, че ще се пукна от смях :)
Може да е "многолитражна" , например 2.5 , да е 153 коня и да вдигне 260 , особено когато е TDI.
Добавено : ако не е ограничен разбита се
Цитат:
Първоначално публикувано от izwerga
Може да е "многолитражна" , например 2.5 , да е 153 коня и да вдигне 260 , особено когато е TDI.
Айде първо да си оправят дизелите ВАГ, че на тоя 2.5 тди 220 ще са му голям проблем ;)
ЕДИТ: Ама ти май наистина си вярваш :)
:))
Не само че си вервам , ми съм бил вътре в колата при 250 км/ч и то в началото на варненската магистрала. Има едни мотори на Ауди (след 97 г. произведени) , на които се слагат разни допълнителни неща ( да не влизам в подробности ) и 220 ги нема за нищо.
Жалко , че го продадохме , иначе можеше да ти дам да усетиш силата на турбо дизела , щото аз с повече от 140 не карам , не за друго , а защото сме в България , а тук изненади по пътищата колкото искаш.
Моторите ( говориме за по стария модел на А6 , т.е предишния от последния назад) са няколко 116 кс , 148 , 153 , 180 има също , та тоя последния 260 ще ги мине даже.
Добавено:
иначе по темата за VW , аз лично ще си замълча. По ваша препоръка.
Цитат:
Цитат:
Първоначално публикувано от glarus
Да от Пасат е, но не съм бил в него. На една колежка е. Аз от доста време спрях да се качвам с нея в кола докато тя кара.
Я питай колежката дали не е случайно от Ауди А6 :016:
Цитат:
[img width=800 height=600]http://free.hit.bg/mrtechno/HPIM0848.JPG[/img]
Абе техно, на снимакта отдолу що пише 2005г :)