Re: да бъдем изрядни с катаджите...
Цитат:
Първоначално публикувано от Compare
:016: Така е !!
Интерестното е дали при неправилно изпреварване или превишена скорост дали могат по някъв начин да документират да докажат нарушението !?
Moгат могат .Фото 'Мексико" е тука. да им м.. та и тъпаци висят в необозначени коли в селата с фотошрак. Някои познати се опариха вече.
А иначе миналата година и по-миналата на 3-4 пъти правиха нещо като опит за махане с палка на магистралата от Шумен за Варна , ама като съм в лявата лента и изпреварвам поредица 4-5 коли с мъничка скорост
Абе това с тези камери от необозначени коли не е ли незаконно ... пак са сбъркани причинно следствените връзки вместо да се напише с големи букви че има камери и те да играят превантивна роля тези глупендри нащракаха маса народ тръгнал да си върши работата по разни недомислени ограничения 40км/час и най - лошото 2-3 месеца без книжка ...
@Off topic
Само не ми стана ясно кой "умник" ми трие постовете , при условое че пиша по темата?
@Off topic
За това се заменят катаджиите с камери... или слагат във всяка патрулка камера която да записва и звук и така всяка глоба е записана...навсякъде е така само в бг се услушват
Цитат:
Първоначално публикувано от cooler
Абе това с тези камери от необозначени коли не е ли незаконно ...
И в Германия е така. Караш си по магистралата, по някое време цивилна кола без никакви обозначения минава пред теб, на задният прозорец излиза един екран на който пише полиция и те приканват да спреш , пък после обикновенно следва глоба :)
Цитат:
Първоначално публикувано от cooler
Абе това с тези камери от необозначени коли не е ли незаконно ... пак са сбъркани причинно следствените връзки вместо да се напише с големи букви че има камери и те да играят превантивна роля тези глупендри нащракаха маса народ тръгнал да си върши работата по разни недомислени ограничения 40км/час и най - лошото 2-3 месеца без книжка ...
Борбата с нарушителите трябва да се води с всички средства и без никаква милост! :-memnon
То така както са я подкарали скоро ще се преборят със задръстванията....:)
Задръстването не е нарушение......следователно не е техен проблем.:)
35% от глобите на КАТ ще отиват в джобовете на полицаите, реши НС
Вече законно ще печелят от глобите. Еееех полицай да си на това време.....
Честито на печелившите!
анусчето да ни е яко вече :))
мръсна кола, аспирин с изтекла годност, погледнал си накриво катаджията.... все повод за "+35%"
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
мръсна кола, аспирин с изтекла годност, погледнал си накриво катаджията.... все повод за "+35%"
Ще свикнем да си мием колите, да са ни изрядни пожарогасителите, аптечките и триъгълниците, а не да ги носим само за парлама.
Ще почнем вежливо да поздравяваме с "Добър ден" и "Довиждане".
Какво по-хубаво от това?
Аз лично, за доста дребни нарушения не съм бил санкциониран, именно поради вродената си любезност и вежливост. Особено към служителите на закона. :)
Aз се чудя нещо друго. Защо ние трябва да сме изрядни с катаджиите, а те да не са изрядни с нас? На тях им плащат, за да са изрядни, а не на нас.
Как ви звучи следното - тръгваш чист от Варна за София например, тук участък в ремонт, там гьол, караш извесно време зад камион добре натоварен с кравешки лайна (тор) и разбира се непокрит с нищо и т.н. - след няколко часа пристигаш в София и хоп - полицаи на входа "Мръсна ти е колата"...
Явно трябва да имаме и по 2-3 туби вода и преди навлизане в населено място да се мие колата...
Цитат:
Първоначално публикувано от Tommorow
Как ви звучи следното - тръгваш чист от Варна за София например, тук участък в ремонт, там гьол, караш извесно време зад камион добре натоварен с кравешки лайна (тор) и разбира се непокрит с нищо и т.н. - след няколко часа пристигаш в София и хоп - полицаи на входа "Мръсна ти е колата"...
Това ми звучи като вратичка - ето с чиста кола тръгвам , влизам в София - къде да търся мивка преди това и хоп спряха ме . Винаги мога да обжа;вам такава глоба с предтекст че не са чисти пътищата. Защо ние трябва да си превръщаме колите в стирки и да обираме уличната мръсотия.