Re:"Японския" клуб на SETCOM!
И аз си падам по японските коли.За мен лично на тоя етап по добри няма.Имам Toyota Corolla 2.0D-96г. и Toyota Carina 2.0TD-98г.Старички но добри.Карам ги от 10 години.Купих ги почти нови и от тогава никакъв проблем ."Карината" прояви някой леки дефекти и то само на вложените европеиски части като бендикс например който беше испански а не като на японската сглобка на DENSO.Преди тях карах SUBARU и то беше бесмъртно леко ръждясало но бесмъртно!
Да се включа и аз.Напуснах немския тим и се метнах на Mazda 626 GW DiTD 74kW.Като че ли "самурая" има по-добър начин на "мислене".За сега съм доволен.
Да се включа и аз с Nissan primera 2001г. - никакви проблеми! Дръпнатите си държът на качеството и това си е!
Е гати много ни умряла темата бре :) след точно година почивка колегата преди мене добавя един нисан а месец по късно и аз записвам едно ЦРВ 98 от което нямам никви оплаквания, също избягал от италняския клуб в които бях доволен от ланча дедра но ужасен от фиат Браво :)
Айде и аз - мигрирал от Франция към Францо-Япония - Nissan Qashqai 2.0 dCi 4x4, 150 магарета. :)
Аз съм горд собсвеник на Мазда 626, 2000 куб., 115 к.с., бензин, 1999 г. С вероятно всички екстри е, япоснка изработка. Пътуването е много комфортно в плюшения салон. Вече наближава 200,000 км, но харчи доста малко (6/100 извънградско бензин) ако не бързам и продължава да ми доставя удоволствие да я управлявам и на пътниците да се возят.
П.С.: Не знам дали следващият ми автомобил ще е Мазда, но със сигурност ще е някоя японка :Drinks:
Само за инфо , ако някой си търси - Honda Civic 1.4i / англичанка / , 10.1997 , 90к.с. , 178 х.км / опигинални , без никакви интервенции по километража !! / , купувана от Германия директно от първия собственик преди 3 години !
Оригинален заводски външен / има забележки , но не са фрапиращи / и вътрешен вид - само са добавени две тонколони Pioneer отзад на оригиналните за това места !
Ако има интерес и за повече подробности , моля на л.с. ! Благодаря !
:bravo за темата.Поздрави на всички колеги зад японският волан , ей и моята баба тази година взе разстоянието London, Southampton - Пловдив с невероятно усещане за стабилност надявам се Септември да е също толкова наперена на 3 иката в Германия :ole
препоръчвам на всички колеги с Vtec двигатели масло Liqui Moli 10 на 40 полусинтетика , по възможност от германия директен внос
ей я дъртата ми Чери
:ole
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5708298_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1266119_n.jpg
Да , Да ! Liqui Moli 10W/40 и аз карам с такова !
Страхотно масло нали ? И с колегите в мотоклубът с ме убедени, че държи най добро поведение при RACING ENGINE
Бива ! Рафинерията е само в Германия / и добавките се правят само там / и вносителя за БГ е само един !
Ти какво ползваш - синя туба или сива - с молибден ?
Хонда-та ти не изглежда зле , само дето волана и е от грешната страна , но нали си момче англичанче - не ти пречи ! :)) :-memnon
Ами Аз карам с черната туба за мотоциклети ,
[img width=475 height=600]http://shop.oil-center.de/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/5/1522_-_k_-_liqui_moly_-_racing_4t_10w-40.jpg[/img]
,но сивото е за препоръчване
десния волан си е само за България хем не те псуват тебе хем ако качиш мадама ти правят път на всякъде народа става мил и любезен а :jamaika
Цитат:
Първоначално публикувано от Mmitaka
десния волан си е само за България хем не те псуват тебе хем ако качиш мадама ти правят път на всякъде народа става мил и любезен а :jamaika
No Comment !!! :-memnon :))
Mibill 1 10 w 40 semi synthetic с това масло я карах там само къдетоо при нас се губи романтиката от тубите ,всичко идва по дигитален маслен джет като пистолетна безиноколонката, но смесва от 5 типа масло което си искаш , а това е много депресиращо предпочитам немското на Vtec по добре сработва системата над 3000 аз усещам разликата , интересно дали някой друг е забелязвал variable system как работи при няколко масла