2 Прикачен файл(ове)
Отговор: "Японския" клуб на SETCOM!
A,как бе,то на 2-ра ги вдига без проблем:),все едно не знаете че civica e майстор на късия разказ.Не ме е яд,че лъже,а за това,че си мисли,че някой му вярва:)
Използвам темата,да се запиша и аз с две "японки".....:Drinks:
Прикачен файл 23353
Прикачен файл 23354
Е то твоите са все 4х4.
Субарото и аз съм го заглеждал.Това отгоре мисля че е дупка за въздух за интеркулера.За да е там означава че "питата" на интеркулера е хоризонтално разположена, а не е отпред(да кажем пред големият радиатор).
И Хюндай Санта Фе една част от моделите също има такава дупка.Мой познат има и гледам топлообменика е хоризонтално разположен.
Твоето субару коя година е? Ако е дизел с бокер двигател ли е?Уж е първият дизелов боксер, доколкото зная от 2008 до 2011 година имат някакъв проблем в двигателя.
Техниците които обслужват моята италианка казват, че при братът на единият от тях, който също има свой собствен сервиз постоянно има по 2-3 такива субарута с двигателя боксер дизел за ремонт.
Аз харесвам аутбека.
А другата ти кола сузуки на практика се прави мисля в Чехия и на същата поточна линия се произвежда/сглобява фиат Седичи.
Аз гледах италианката.Има руски клипове как се справя в 35-40 см сняг- доста е убедителна.Италианското Седичи ми харесва повече от СХ4 като дизаин, останалото е почти еднакво, мисля италианката се предлага с един двигател повече.
Единствено цената им(и на СХ4 и на Седичи) е почти като цената на джип или по-голям СЮВ, а вътрешното пространство е по-малко.Това е което не ми харесва.
Подобни простотии... не в този форум.
30 дни почивка
mod. edit
Отвора на капака е още по агресивен, напомня ми на Легаси 2.5Т. :love:
Сивика, случайно да се казваш Галин Калчев, познат като Релефа?
а повторна обида в рамките на няколко часа... Банът вече стана на 90 дни.
mod.edit
Цитат:
Първоначално публикувано от
civica
С един пасажер - да , ама ... ела да те повозя както аз си знам , пък после иди се оплачи на производителя !
НИ ста'а, аз съм улегнал човек и при такъв дето кара с над 100 в града не се качвам - аман от джигити !
Знам какво може тая бълха - комшийката си купи нова такава преди няколко години и съм се качвал няколко пъти .
Ама и японците и германците не са ми по вкуса като возия ... макар и много да се замислям (при възможност) да си взема Мазда 5/6 или Акорд ...
Жалко че потенциалните убийци каращи със 100км в час в града се хвалят с това, вместо да пътуват с градския транспорт, поради отнета доживотно книжка.
Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk
Имам един колега в офиса,все се хвали колко е вдигал на магистралата,направо ни е надул главите....
Скоро имах командировка и пътувах със самолет.
Като излиташе,си включих GPS-а на телефона,ей така само да зесече скоростта...после,след няколко дни като върнах на работа,го извиках и му показах запаметената скорост от 350км./ч,и му казах ..е гледай аз с колко карах в Германия по аутобана..от тогава не съм го чул да се хвали...:):)
Здравейте !
Радвам се, че открих клуб на японски автомобили. Аз съм с Мицубиши CZ3 от 2006 г., автоматик. Много хубава градска кола. Имам я от около 2 години. Отначало имаше проблеми със скоростната кутия, но след изчистване на грешките и адаптиране към моя начин на шофиране, всичко е ОК.
Аз вече леко почнах да се дразня на моя Auris D4D 126 коня, 2017-ма. Супер леко и внимателно го карам в момента, защото е пред ремонт на турбо и пак под 8/100 градско в София не мога да сваля... по международни форуми хора пишат за под 7 дори.
Дайте някой съвет.
Цитат:
tony34al
Нафта...
И? Бензинът не е много по добре на студено като разход
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Имах предвид качеството на горивото, не вида. И моята гори много зимата, но студ, печки...
Цитат:
tony34al
Имах предвид качеството на горивото, не вида. И моята гори много зимата, но студ, печки...
Хм извинявай не съм те разбрал.
Ще пробвам друга бензиностанция да видим
Sent from my SM-N950F using Tapatalk