Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 27 от общо 27

радар детектори Cobra

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Re:радар детектори Cobra

На магистралата София-Пловдив, наистина гледат с бинокъли и пускат радара. Последния път беше отчел 190 след опит да спра и се разминах с 60 лева и опашатата лъжа, че имам Р.Д. нямах и документи, абе малък инфаркт.
    Трябва да се кара умно. Вече затегнаха нещата. Мърдане почти няма.
    Интересното е, че от 3 години нямам и 1 нарушение, а не съм си променил навиците.
    Просто по-полека с катаджиите, повърташ се викаш, че имаш всичко, а ако нямаш нещо прави добро впечатление, ако кажеш веднага че го нямаш, мразят да ги лъжат. Дори и да си пил е по-добре да кажеш да пих, но съвсем малко и за първи път ми се случва, как можаха да ме спрат. Те имат чувство за хумор (катаджиите).
    И не тръгвайте с големите пари 20 лева е една доста добра сума за начален разговор, при обикновенно нарушение.
    По морето смятат такива суми за лична обида, там от 50 нагоре.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Sofia, Bulgaria, Bulgaria

Аз също имам КОБРА, 9 бандов на 360 градуса, взех го преди 3 години за 120 лв. от МЕТРО и да ви кажа досега си изби парите четворно. Доволен съм, но все пак умната, някой полицаи само те "стрелят" един път и докато се усетиш си изгорял. Иначе на Цариградско в София срещу Окръжна болница ми писка на стационарната камера. Това означава , че я лови. Успех.

4. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

с риск да събера негативи...
    тези радари са ала-абала !
    Трябва нещо с гпс - навигация/радар каквото и да е.
    "стрелящите" полицаи в България са малко. Вече почти всичко е в камери и в скоро време ще бъде.
    Радар-детекторите няма да ви спасят. Ползвам съм какви ли не устройства. От евтините кобри
    до скъп уислър. Единственото, което наистина ме грабна бе снупъра http://shop.mobile.bg/400-snooper-3z...-detektor.html
    Без фалшиви тревоги, доста по-рано ловеше от една кобра 9 серия модел 2010.
    Ама е много цифра, някъде ако го има по-евтин бих си го взел.

5. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от get
    ...

Снуупъра е пълна глупост, имах го в една служебна кола. Запаметил е всички 20-ина камери в Беге. Които така или иначе знаем на наизуст, а и трябва да разчитаме, че ще се ъпдейтва листата им...аз ги имам и на GPS-а така или иначе! Освен това снупъра е китайска Кобра. Т.е. същия чаркалък като кобрата. А и да ви кажа как зверски ме заковаха преди Микре на ограничение 60 минах със 130 км/ч. Куките бяха с ТР-4 с камера и ме стреляха на X-банд. Тъпия снупър изобщо не изпищя. После не били стреляли.
    Да не стрелят, само седят с бинокъла и с ръка на копчето за вкл.

Най-доброто радарче откъм цена качество си остава ентри модела на Уислър 100 лв. - пробвано!

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Моя фаворит е Кобра (моя е 9730, има и по-добри, но тя работата е като при телефоните никога не може да си на върха, този поне има текстов дисплей и говори и то много приятно) мога да обясня защо, но не мисля, че има смисъл, едва ли има някой който да разбира от радар-детектори, за да се получучи смислен диалог. Сменил съм доста радари не по собствено желание, а защото 3 пъти ми разбиват колата и ми крадат GPS-a заедно с радара. А аз за себе си купувам винаги най-доброто, просто икономии и дребни сметки не правя. Мога да си го позволя. Напоследък въобще не ползвам радар-детектор, наблягам на GPS-a. Обновявам базата с данни за камери и скоростни знаци както и с най-актуалните карти. За Garmin към момента ползвам CN Europe NT 2012.30 (рядко позвам БГ картата, много по-бедна е OFRM 5.70 s 3D and Contours 1.03 с всички други екстри които са 3D, City Explorer EU 2012 Full, и други (асистент на платната и т.н.).
    Мисълта ми е, че вече не ползвам РД (радар-детектор) а само GPS-a с данни за всичко, говори ми и прави всичко което поискам. Камери, ограничения, пътни платна, 3D, POI точки. какво да желаеш повече?!?
    Сещам се че ако правеше още 2-3 неща тогава щях и сам да пътувам, не ми трябва никой. ;-)))))))))))))

7. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Не става така...то пищи нон-стоп!
    Честно казано с това повишаване на скоростта на магистралата (и скоростните пътища)...радарът ще ми върши работа само при първостепенни пътища...и то където най-обичат да седят, след някой безумен знак за ограничение 60. В града и без това никога не съм ползвал радара.

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от Mean
    Не става така...то пищи нон-стоп!
    Честно казано с това повишаване на скоростта на магистралата (и скоростните пътища)...радарът ще ми върши работа само при първостепенни пътища...и то където най-обичат да седят, след някой безумен знак за ограничение 60. В града и без това никога не съм ползвал радара.
    Ама не можеш да разчиташ на радар, просто не може. Вече не става. Караш умно и това е. Радара е безсмислен.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Абе остави ти...върши си работа. Наскоро ми свири на влизане в Ст.З...на магистралата лятото пак свири и ме спаси...

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Все още си има полза от радар-детекторите,а в комбинация с навигация с допълнително вкарани POI - точки за стационарни камери и евентуални засади си е най-добре.

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Да, и аз съм така. Досега не са ме изненадвали.

13. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Точно...това е печелившата комбинация. Ей сега се прибирам по Тракия, на тунела бяха надули ТР-4 (не, че не знаем, че там почти винаги седят)...

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

От радар-детектор файда вече почти няма да има . Навигацията върши работа от части , но не съвсем . Новите автомобили на КАТ са оборудвани със камери които напрактика не излъчват никакви сигнали и са неуловими от радар детекторите(исчисляват разтояние за време ). На обектива на камерата има една скала , всяко деление от скалата е еденица разтояние , това разтояние се изминава за еденица време . За сега такива КАТ-автомобили има за всеки окръг по една, а за София са 4 автомобила . Новите стационарни камери също ще ИСЧИСЛЯВАТ средната скорост от точка - А до тачка - Б. До няколко години такива камери ще има по пътищата и автомобилите на КАТ . Седят си катаджиите и си правят клипове , без да спират. Във Германия ограничения за максимална скорост на магистралата няма . Там обаче където има ограничение се контролира от такива камери , участакът със ограничение се контролира със 2бр камери -една в началото е една в края , изчисляват средната скорост и честитката пристига след 3 дни. Друг е въпроса ,че ако пътуваш от Мюнхен до някоя провинция на Хамбург напрактика ще пътуваш по магистрала , само последните 25-30 км ще слезеш от магистралата и ще караш със 60-70-80 км. Тук не е така , тук си караш през цялото време след тирове, естественно се изнервяш . Катаджиите го знаят и те дебнат да сгрешиш за да ти копнат 20 кинта . Ако от София до Варна не слизам от магистралата , а там някъде накрая се отделаям за 20 километра до някое курортче... Е тогава съм съгласен да ме снимат постоянно , но тук всичко правим на опаки. Европейците имат магистрали преди повече от 30 години, високотехнологочният контрол навлезе последните 7-8 години по техните пътища. Ние нямаме пътища но имаме високотехнологичен контрол

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Cobra XRS-9345
    От get във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-09-10, 17:25
  2. Продавам Антирадар Cobra XRS9630 - нов - Продадено
    От mickey mouse във форум Продава
    Последно: 26-09-10, 12:46
  3. Отговори: 0
    Последно: 14-02-10, 01:30
  4. Къде има сервиз за детектори на фреон?
    От lacezarasia във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Последно: 16-06-09, 21:37
  5. Teddybears Sthlm Ft Mad Cobra - Cobrastyle
    От tannoy във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 21-08-06, 09:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе