Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 47

Какво ще кажете за автомобилите на GREAT WALL сглобка в Ловеч

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2012

Re:Какво ще кажете за автомобилите на GREAT WALL сглобка в Ловеч

според мен пък целта на колите в момента е да са най-конкурентните на пазара и съответно поддръжката и обслужването им ще бъдат също на ниво. Няма как да е много скъпо. Напротив – все пак нали става въпрос за национално производство, което дава предимство в това отношение.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от kanye
    според мен пък целта на колите в момента е да са най-конкурентните на пазара и съответно поддръжката и обслужването им ще бъдат също на ниво. Няма как да е много скъпо. Напротив – все пак нали става въпрос за национално производство, което дава предимство в това отношение.
    не съм много съгласен с теб - частите не ги произвеждаме а само събираме тук.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    София

подръжката на новите и стари автомобили за последните 10год.е едно частите на новите автомобили са скъпи доста

5. Тук е от
    Jul 2012

Така или иначе ако ти се налага да сменяш части си купуваш, независимо дали имаш нов или стар автомобил, друг е въпросът обаче колко често ще ти се налага при новия и колко при стария

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Нов-стар... качеството е важно...

Едно е автомобил сглобен от тенекии, друго е качествено направен автомобил.
    Когато става въпрос за автомобили не бих си дал парите за китайско ...

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

одобрен съм за тест , 4акам само датата.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Успех с китайките ... както и да е ... китайско ... японско танганайско за мен няма значение по-важното е че там някаде в северозападнала БГ има работещ нов завод построен на зелено в който няколко стотин наши сънародници вземат заплата ... за мен това е достатъчна предпоставка като дойде време да си сменям автомобила да се замисля за дали нещо от тяхната гама няма да е подходящо за мен или за жена ми и ако няма серийни издънки с качеството то . ...защо не?/

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от cooler
    Успех с китайките ... както и да е ... китайско ... японско танганайско за мен няма значение по-важното е че там някаде в северозападнала БГ има работещ нов завод построен на зелено в който няколко стотин наши сънародници вземат заплата ... за мен това е достатъчна предпоставка като дойде време да си сменям автомобила да се замисля за дали нещо от тяхната гама няма да е подходящо за мен или за жена ми и ако няма серийни издънки с качеството то . ...защо не?/
    Този завод е построен не за да дава работа, а за да се препират милионите от не платено или източено ДДС.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Докато не се докаже за мен това е като бяла лястовица .... въпреки че има голяма вероятност да си прав ....

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    София

Да чакаш одобрение за тестов автомобил смешна работа при нас в мото-пфое идваш гледаш караш ако ти хареше купуваш аколи не си утиваш

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от fen./hitachi
    Да чакаш одобрение за тестов автомобил смешна работа при нас в мото-пфое идваш гледаш караш ако ти хареше купуваш аколи не си утиваш
    Е да , но явно тук желаещите да карат Hover 5 са повече от тези които искат да карат изобщо форд.
    За мен най-хубавия форд е .... Продадения. Лощото е че много други мислят така.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    София

не забравяи че ти остават още 3 марки

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

17. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Покарвам Steed с дизелов агрегат, 150 коня. Вътре е прилично, пластмасово отвсякъде, макар кожата по седалките и волана. Под 2000 оборота няма никой, на около 2200 вече има достатъчен въртящ момемент. Турбото е доста шумно и се чува чак в купето. Климатика охлажда доста добре. Засега е ОК, но няма и 3000 км. Направено в Китай не в БГ

18. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Е да , но явно тук желаещите да карат Hover 5 са повече от тези които искат да карат изобщо форд.
    За мен най-хубавия форд е .... Продадения. Лощото е че много други мислят така.
    Taка мислят хора, които никога не са имали, или въобще не са карали Форд. През годините съм имал 2 стари Фиести, а сега карам нов (беше, сега е на 3 години) служебен Форд Фюжън. Абсолютно безпроблемен досега (над 50 хил.км.) Смятам знаеш как се кара служебна кола, а маршрутите ни често са през разни села и третокласни пътища. За Мото-Пфое мога да кажа само добри думи (конкретно за представителството в Търново)
    А за това кой желаел да покара (а не задължително да си купи) китайска кола, и колко нови фордове са продадени няма да коментирам. Има си статистика, който го интересува да потърси.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 18-12-13, 16:54
  2. Какво ще кажете за това...?
    От ssamm22 във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 0
    Последно: 08-09-10, 21:57
  3. Какво ще кажете за новото ми PC? ;)
    От Domin във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 18
    Последно: 03-08-02, 00:21
  4. Какво ще кажете за Heroes4?
    От mitsy във форум ИГРИ
    Отговори: 26
    Последно: 06-11-01, 10:41
  5. Какво ще кажете за Serious Sam?
    От mitsy във форум ИГРИ
    Отговори: 35
    Последно: 30-05-01, 18:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе