Е как ще ме задължават при 25 градуса да карам със зимни гуми!!!
просто не е истина - ще ги скапя след седмица
В Сливен няма зима!!!
Е как ще ме задължават при 25 градуса да карам със зимни гуми!!!
просто не е истина - ще ги скапя след седмица
В Сливен няма зима!!!
Някои по цяло лято не ги свалят и нищо им няма. Пък и никой не те задължава да слагаш зимни гуми.
Е колко са износени зимните задни, под 1,6мм ли са? Летните щом са нови значи са над 4мм - карай с тях! И в двата случая не си в нарушение след 15 ноември.
ППЗДВП
Чл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е технически неизправно, ако има някоя от следните повреди или неизправности:9. по колелата и гумите:
г) дълбочината на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и на мотоциклетите е по-малка от 1,6 мм;
ЗДВП
Чл. 139. (1) Движещите се по пътя пътни превозни средства трябва да бъдат:
4. (нова - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г.) с гуми, предназначени за зимни условия, или с гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm през периода от 15 ноември до 1 март.
Та според закона за движение по пътищата ако си със зимни гуми трябва да се съобразиш с изискването посочено в правилника за прилагането му или да си с гуми с протектор не по малък от 1,6мм. Ако не си със зимни гуми то след 15 ноември трябва те да са с минимум 4мм грайфер.
Този пост е редактиран от espace; 02-11-18 в 19:12.
Така наречените зимни гуми имат предимство върху сняг или заснежен път.
Според тестовете, дори стари летни гуми върху сух или мокър асфалт имат по-къс спирачен път от зимните гуми.
А върху лед нито зимна, нито лятна гума помагат ако не си с вериги...
Върви обяснявай на изгладени герберастки мозъци...
Който кара със зимни гуми на сух асфалт трябва да внимава за спирачния път...
https://www.autonavigator.hu/cikkek/...ested-19-sets/
![]()
Според университета Гуан джонг мо, една чаша кафе на ден е полезна. Според университета Мун ли Ун, всяка чаша кафе съкращава живота Ви с 3 минути.
Личен опит :
слагаш “някакви” гуми.Подкарваш дадения автомобил по някакви пусти пътища, и полека лека
достигаш до момента в който почва “да приплъзва” при определена скорост и завой.
Така почваш да “усещаш” колата за да знаеш колко “може” и гледаш никога да не не я докарваш до там.
Но си иска доста километри опит.
п.с. жената не трябва да е в колата![]()
Сега си купувам хубави гуми,
но и те си имат граници.
А опита почна, когато за Жигулито имаше само “втора употреба”.
п.с. Принципно вече карам доооста по-бавно от както бях на 18.
Напълно съм съгласен. Само да знае човек какво означава "хубави гуми"
Относно зимните гуми (личен опит): на мокро е мазало. Не знам дали с всички зимни гуми е така, но личният ми опит е такъв.
Относно изследването по-горе:
По-нататък не гледах ...Heavily used premium summer tyres: 14.6m
Used premium summer tyres: 15.5m
Добре де - вечер е 18 градуса, през деня - около 25
Защо трябва да сменям "летните" на изминали под 1000 км с някакви "зимни"?
Заради катаджиите? Или заради моята безопасност?
// а иначе - имам над 50 години стаж като водач на ....
видял съм и 2 и 200//
//добре де - нека са +45
тъй де, ама с Полото на месец по-малко от 100 км да му купиш гуми по-скъпи от него....
И да измерят дупките по пътищата, а после - грайферите //мамка им![]()
Този пост е редактиран от Wise; 03-11-18 в 01:57.
Ама и не върви да караш по цвички /с висока степен на обществена опасност/. Че какви сценки съм виждал зимата... Коли за по 30-40 хилки с гуменетки от 20лв.![]()