Здравейте!
Отскоро имам плазма P50G20E и реших да се възползвам от функциите на Viera Cast. Доколкото изчетох натам-насам, ще ми трябва донгълче за Wi-Fi. Може ли да ми подскажете откъде да намеря такова, примерно модели, марки и цени?
Благодаря!
Здравейте!
Отскоро имам плазма P50G20E и реших да се възползвам от функциите на Viera Cast. Доколкото изчетох натам-насам, ще ми трябва донгълче за Wi-Fi. Може ли да ми подскажете откъде да намеря такова, примерно модели, марки и цени?
Благодаря!
За съжаление Panasonic България не са помислили по въпроса. Донгъла не се продава отделно в магазините.
Разбира се че можеш ,стига да ти е по джоба.
http://www.preis.de/produkte/Panason...-K/654379.html
От 31.12.2010 съм горд собственник на Panasonic TX-P42G20E. В Технополис предлагат WI-FI Netgear на цена 139 лв. Аз обаче четох доста по форумите и въобще където може да се чете и разбрах че Panasonic съвместно с Netgear са разработили съвместно WI-FI адаптор, който си поръчах на доста по-ниска цена 105.51 лв. към 05.01.2011 в Jar компютърс. Модела на адаптора точно е WI-FI АДАПТЕР NETGEAR WNDA3100. Работи без грашка вече една седмица.
Maristam,и аз съм собсвеник на същия модел,но не знам къде се слагат тия магнитни/феритни/сърцевини.Би ли помогнал?
Доколкото си спомням някъде из необятния форум четох, че тези феритни сърцевини се монтират на захранващия кабел максимално близо до накрайниците. Но можеш да се поровиш и да провериш сам защото не съм много сигурен, аз още не съм ги поставил
Точно така феритните сърцевини се монтират в двата края на захранващия кабел.Първоначално публикувано от maristam
А какво е предназначението на тези феритните сърцевини? Какъв е ефекта ако са монтирани и обратно ако не са монтирани? Въпросът може да е "малко" тъп но съм новак във форума и моля да ме извините! :rolleyes:
Благодаря за отговорите,сложих ги тия ферити,но не виждам някаква разлика.Или ефекта е някакъв друг,не знам.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296071040[/time]_________________________________________________
То човек като не чете малките букви,има го в инструкцията на стр.80.Не е на захранващия кабел,а на LAN кабела.Правят се 2 навивки ,но не пише каква роля играят.Направих снимка,но нещо не мога да я кача.