Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 27 от общо 27

Хващали ли сте си гадже от netа?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2004

Моя позната се омъжи чрез такова запознанство.Сега очакват дете.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Кингпин.... ами пич , как да ти кажа.... това че е от нета, не означава че е маймуна например? какво му е трудното да си с нея 2-3 години , ти си се запознал там , а не живееш в нета.... може да ти се стори трудно но е така

4. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

//off

Аз и в заглавието го бях написал фащм ама познаи кои ми го е оправил!!!

//off

Абе аз не правя разлика м/у това дали се е появила любов от нета или от другаде!!!Тя никне де не я сееш!!!

...

Номера е че от нета да се забиваш крие много рискове говориш си с 18 годишна блондинка отивате на романтична вечеря, и гледаш 45годишен бивш затворник в пола и блуза с надпис Yes No !!!

5. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Номера е че от нета да се забиваш крие много рискове говориш си с 18 годишна блондинка отивате на романтична вечеря, и гледаш 45годишен бивш затворник в пола и блуза с надпис Yes No !!!

<div align="right">Originally posted by king_pin*-*21/05/2004*:* 22:34:20</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Твърде много филми гледаш пич .... Твърде много филми ....

И ше ме прощаваш, ама мерси за твойта 18 годишна блодинка, дето съм се запознал с нея в Булгари на голо парти на Азис. Такива си ги задръж.

Щом ползва интернет значи разбира поне малко от компютри, което само по себе си следва, че е поне малко интелигентен човек. Което само по себе си е достатъчно, да отидем на вечеря, без да се притеснявам от нищо.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Абе фактът е, че все повече и повече хора се запознават именно по този начин. Какво очаквате бре, вече интернет има навсякъде, не го ползват само лудите, *****ите и професорите в MIT... Аз лично вече нямам никакви предубеждения относно запознанствата по интернет.

Kayso е прав, изобщо не е задължително да си говорите с някоя 18-годишна девойка и тя да е всъщност дърто плашило. Ами като се притеснявате, пращайте снимки бе, хора... Като й поискате няколко снимки от различни места, веднага става ясно дали тя е тя или е някой, дето сваля чужди снимки от нета.

7. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Преди половин година шефа ми ( англичанин на 63 години) ме помоли да му препоръчам сайт за запознанства. Препоръчах му date.com, ако не се лъжа. Той почна да си пише с някаква американка на 59 години, то бяха писма, то бяха снимки, поеми... Това продължи около месец, след който той отиде да се видят. Замина преди коледа за една седмица, в деня, в който очаквахме да го приберем от летището се обади, че са се оженили. Прибраха се двамата след една седмици[^]

8.  

9. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Абе знам че преовеличавам като казах за бившия затворник, може да е някоя баба с условна присъда

...

Kaйсо абе да ти кажа не знам как ползването на PC те прави интелигентен ама щом казваш!!!

Да си призная и аз съм се запознавал с момичета от нета, но досега не съм посмял да се срещна дори с едно!!!

10. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

//offtopic

Sunny както и предполагах

11. Member Аватара на MoPcKu
    Тук е от
    May 2003
    Живее в
    Бургас

И аз съм хващал...но вече не мисля

да се занимавам с това...[8D]

12. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Аз не съм, но моят най-добър авер се е зарибил с една мадама от Сладур и е голяма любов. Още не са се виждали наживо, но съм сигурен, че ще се ожени за нея.[:O]

13. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Леле това Sladur е голяма простория!!!

14.  

15. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Абе king_pin, ся кви глупости говориш не моа да та разбера. Кое е простотия, защо е простотия. Ае без такива нподготвени изказвания.

Е тва ми е гаджето, познаваме се от www.elmaz.com.

Кво да говоря повече!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе