Анкетата е във връзка с ТАЗИ тема.
Още веднъж моля да гласуват и пишат само тези, които наистина имат намерение да идват. Анкетата ще е активна до 27 май.
В Усоето - по-малко "странични елементи" ще ни гледат сеира ~
В Усоето - до запълване на капацитета. Останалите да си носят палатки[:D]
<font color="red">//edit 26.05.04</font id="red">
Нещо много слаба активност!?! Решавайте, не се спотайвайте. Тук ситуации ала "О'Шипка" не са за препоръчване.
"Боаза"!!! - искам си мокрия бар, искам си детската площадка, искам си детския басейн [8)]
От една страна в Усоето е по-уютно, но е предназначено за по-малки групи. А и басейна е малък. Ненам само как готвят Иначе в Боаза ще е по-добре, но за обслужването и храната ще спестя коментар. Аз съм пас. Добавям "Все ми е едно", като гласуващите дават съгласието се да се присъединят към мнозинството
Боазаааа, този път няма да пропусна нощното къпане на осветения басейн... [:D][:P]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Боазаааа, този път няма да пропусна нощното къпане на осветения басейн... [:D][:P]
<div align="right">Originally posted by Dockera*-*25/05/2004*:* 01:18:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хи-хи-хи, на междупланетната сбирка май Док ще го играе извънземен - от Марс, та право в басейна [:P][:D]
На мен "Усоето" повече ми хареса... Отново две вечери чалга не бих издържал... [xx(]
Гласувах за Усое още вчера.
Там като че ли ще е по добре. Ще стане ... малко като частно парти.
Но не ме бърка и на Боаза. И там ще стане весело.
Мен чалгата не ме бърка, стига да не ми пеят на главата.
А ... и да не е оня .... забравих му името ...
"Я елате пиленца при баткоооо ... да ви пее сладко, сладкоооо ..."
Предпочитам Боаза, защото има голям басейн, мокър бар, детски кът, стаите са повече (съмнявам се, че ако дойдем повече хора ще се съберем в Усое - Боаза предлага повече стаи). Но честно казано нямам нищо против и Усое ако сме по-малко хора. Но ще трябва да се погрижиме за музиката, за да не ни пускат каквото предпочитат. Ама на Боаза има и малко джакузииииииии[][:P][Yeah!][Wow!]
Боаза, разбира се!!! Там има всички екстри. Не забравяйте, че идват два пъти повече хора отколкото се записват. Ако трябва да мислим преспективно и практично, то изборът е Боаза!
Обявявам гласуването за приключило. Сбирката ще бъде на Ханчето, днес ще разговарям за подробностите, след което ще публикувам нова тема относно уточненията - записване, пътуване, разпределение по стаите, допълнителни атракции като турнир по табла, състезание "кой най-много ще изплиска басейна" [:D][:D] и т.н.
Моля Съни или някой от администраторите да заключи анкетата.