По принцип нахлузваме банския кърпата на рамо и към плажа, повечето хора се качват на колите, взимат половината покъщнина
и чак тогава отиват да се цъмбуркат...[:D]
По принцип нахлузваме банския кърпата на рамо и към плажа, повечето хора се качват на колите, взимат половината покъщнина
и чак тогава отиват да се цъмбуркат...[:D]
Нямам време да ходя на плаж, обаче когато ходя, ВИНАГИ със слънечви очила.
Иначе не моа да гледам голи цици, много се набива на очи [:D][:D][:D]
@Кайсо манекенката няма ли да се кара?
иначе по темата
Важното е да има народ така, че всеки да ти прави път иначе всеки минава през хавлията ти и те пълни с пясък. А като сте 40 човека никой няма велание да минава точно през вас
Остайте с какво ходим на плаж ама е кофтито когато има наблизо има хубави жени и нещо в теб се надигне е мн мн кофти и то на плажа което ме кара да лежа по корем[8D]
Когато не следвам в София )
Отг: <ul>[*] Излизам от къщи и влизам в Морето [/list]
житейската дилема пред мен е дали да излизам изобщо от водата (обожавам да плувам) или дали изобщо да ставам от хавлията (обожавам да се пека) [:D]
иначе удоволствието от плажа не е пиенето на бира - за това си има капанчета или носенето на 68 вида плодове/зеленчуци/пастети-с-филии и т.н. - за това също со има заведения, а в плуването, релакса...
Хавлийката и бос до плажа , после 50/50 плуване и по гръб на хавлията . Ако има и хора за едно каре - супер .
Чадъри,термоси със сок ,кафе ,маска плавници ,гаган, приятели и с буса на Ветеран, Фичозаили Черноморец/ на слабообитавано място/
<font color="blue">УУпс.
Крис11, от къде мога да се снабдя с гаганче?
Че и аз обичам да влача миди, ама на последък нещо само с нож или дори с нищо ми се отдава.... </font id="blue">
Дзвер не е трудно да си направиш . Вземаш от някои магазин лента за трион , малко мрежа от бракувани рибарски мрежи и един здрав колец и си готов . Лентата от железарски магазин , мрежата от рибарите и колеца от где ти душа сака . После сглобката не е трудна .
Това лято живея на плажа на океана :-)
Взимам съседката и направо отиваме [:P][:P][:P]
Mи зимам една хавлия и едно коолерче със ледени DRINKS и заминавам на плажа....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="blue">УУпс.
Крис11, от къде мога да се снабдя с гаганче?
Че и аз обичам да влача миди, ама на последък нещо само с нож или дори с нищо ми се отдава.... </font id="blue">
<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*26/06/2004*:* 21:35:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз сам я правих.От хром никелова шина, разпробиване, пилене после огъване ,пластмасови гаци/ торби/ от чушки,картофи връзване и си готов.
Вчера остъргах набързо, напъних 2кофи миди от Ветеран
Ще ви разкрия една малка тайна, плажовете във Варна не стават за почивка, окопираха ги селяните и мангалите[!], но всяко зло за добро. Открих привлекателноста на по малките плажове където няма много народ и никой не ти хвърля пасък, няма лапета да викат като подивели и да смущават спокойното съзерцания на женски телесни части на показ [:P], освен това ако ня си носиш и бански никой не те забелязва, а го направете това на Центалният или на Офицеркият плаж[]. Основен друг плюс е по чистата вода и по лесното намиране на миди, ако знаеш къде да ги тражиш тези вкусотии, защото около Варна са все пълни с пясък [!]. колкото и хора да сте, а може и само един мотор хора демек 2-ма, определено по-малките плажове са No1!!!