Колко пъти са ви спирали катаджии?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Вчера ме глобиха за пореден път и пак за превишена скорост, ми какво да правя, като ми е бърза колата?
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*28/07/2004*:* 12:02:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми сложи си антирадар - с два-три акта го изплащаш [:)]
както казваше боби турбото:
жена шьофьор и негър скиор няма :)
това в елипсата на шегата.
Всичко си е до опит
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Вчера ме глобиха за пореден път и пак за превишена скорост, ми какво да правя, като ми е бърза колата?
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*28/07/2004*:* 12:02:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<div align="right">Originally posted by Raid*-*28/07/2004*:* 12:15:40</div id="right">
Гадното на антирадарите е, че титкат за щяло и нещяло и не можеш да разбереш кога е истинска тревогата и кога фалшива[;)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[quote]Вчера ме глобиха за пореден път и пак за превишена скорост, ми какво да правя, като ми е бърза колата?
<div align="right">Originally posted by Raid*-*28/07/2004*:* 12:15:40</div id="right">
Сложил съм си, естествено антирадар! И само от едно пътуване до София му избих парите, после, като мина покрай катаджия само си пресмятам печалбата. Само дето от свободното движение на захранващият кабел нещо е прекъснал и все си викам всяка сутрин, че "утре" ще си оправя кабела с един споялнил (защото на поялника е правилно да се казва споялник), после взех да си викам, че ще го оправя чак, като ме глобят, за да ми мине мързела, но не би. Той мързела не мори ами мъчи, е казал народа.