Нови по-високи глоби. какъв резултат очаквате?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...може де се прибегне и до задържане на МПС-то до изплащане на глобата и т.н.
<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*16/09/2004*:* 18:30:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Тогава привет на трудовата заетост. Очаква се построяването на доста нови пешеходни зони... [8D]
До колкото си спомням от един репортаж по повода, казаха, че събираемостта на глобите е около 20% .. страшно много! .. Та сега освен на 15 да падне[Oops!]..
Мене лично мога да кажа, че доста ме спират, особено извънградско.. че си падам по високите скорости [8D].. Никога не съм давала "нещо" на полицай и не мисля, че бих дала.., но от друга страна добре, че съм жена, а и си търся правата и много обичам да споря[}:)] та бая фишчета са ми са се разминали [:D]..
А като измъкване няма.. ги плащам (те сами си казаха) около 20% ..
Не знам какво може да се измисли това да се промени - и не мисля, че може да се промени, докато си имаме манталитета...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
А недай си боже, да ти е нередовна колата, директно в сервиза и докато не се смени всичко не мърда от там.
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*15/09/2004*:* 21:15:08</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако това се въведе, колко коли мислиш ще останат на пътя ?
Или всички сме напълно редовни :-))
А пък за корупцията... винаги ще я има. Поне в близките години.