...
С лаптоп съм и нямам особен избор. Мобилният ми Radeon 9000 направи 7500 на 3DMark 2001, 1500 на 2003 и очаквам както върви на 3DMark 2005 към 100-200 точки. [:D]
мисля че ще успея да подкарам инсталацията на 3дмарк 2005 така че кво ме бърка?
Едва ли някакъв тест, пък бил той и 3DMark 2005 ще ме накара да се изръся 600 - 700$ [:D]
Я лично, че си чешем мъдите като дойде и че си играем DOOMец, па нека неми върви, не ми дреме ама хич. [:D]
Тая игра 3ДМарка - спрях да я играя отдавна
3DMark05 Minimum System Recommendations/Requirements:
* DirectX 9 compatible graphics adapter with support for Pixel Shader 2.0 or later, and graphics memory of 128 MB or above.
* x86 compatible processor with SSE support, 2GHz or above
* 512 MB system memory or more.
* 1.5 GB of free hard disk space.
* Windows 2000 or XP operating system with the latest Service Packs and updates installed.
* DirectX 9.0c runtime installed with the latest updates.
* Microsoft Internet Explorer 6 installed, for some 3DMark functionality.
* Microsoft Excel 2000, 2003 or XP, for some 3DMark05 Pro functionality.
* Microsoft DirectX 9 Summer Update 2004 System Development Kit is required to run the image quality test using the reference rasterizer (3DMark05 Pro).
на печелившите честито.
явно и инстала няма да мина
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">3D Mark 2005 идва, вие:</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Че са почешем по.....
Ясно е, че те са го направили, не защото има какво толкова чудо на природата да предложат, а защото има боледуващи от болестта 3Д-Марк и веднага ше хукнат по фирмите да сипват яко; ама мен това не ме касае. Докато филми, игри и програми си вървят точките ми в 3Д Марк 2009(догодина) не ме интересуват. Компютърът не ми е за гъзария. И точките в 3Д марк досега не съм забелязал да са правопорпорционални на производителността за целите, за които го използвам.
Всъщност, Деднайт, за анкетата ти мисля че е необходим още един отговор. Всичките тук са свързане с 3Д-Марк. А мен примерно хич не ме интересува и дори сигурно няма да се точкувам по него - последният такъв, който използвах, беше 2002. И няма как да гласувам - даже и да има отрицателни точки, пак не ме базари.
Звер , като не те интересува приятелю защо пишеш по темата? или просто трябва да си на всяка манджа мерудия? Ама нли трябва да се трупат постове , да се убива времето с безмислени постове...
Абе боби,де си тръгнал и ти с тая лагерница Хт800[8D]
По темата:рабира се че сме готови....меджу другото скоро установих че не ъшгрейдвам заради игрите(не ми остава време за съжалене..а и като че ли нямам желание вече).....ъпгрейдвам заради самия ъпгрейд[8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.....ъпгрейдвам заради самия ъпгрейд......[8D]
<div align="right">Originally posted by DPetrov*-*29/09/2004*:* 08:08:57</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е то това е ясно, едва ли има някой дето не ъпгрейдва заради самия ъпгрей [:D][:D]