-
Пушите ли ?
Българина е голям инaт. Казват му не трябва да пушиш, но той не, на пук ще пуши. Казат му да не прави домашно вини, но пак на пук ще си прави и пие домашното вини и ще си мисли че пие супер качествени вино, също на пък ще защитаваме кучетата и ще си ги разхождме развързани и няма да предприемем никакви мерки и всикото на пук. Е така в никаква европа няма да влезем. На хартия ще влезем, но само на хартия, а ше си бъдем с ориенталско мислене.
-
Пушите ли ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Lox, остана само да развееш байряка и да гръмнеш топчето. [:)]
Хайде, моля те, не се вживявай толкова, че ще вземеш да пропушиш... [:P]
<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*08/01/2005*:* 10:02:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хаха :)))
Както се отнася за мен, така и за част от пушачите също :)
Викаш от толкова нерви да не пропуша... хаха :) Едва ли, отказах ги преди много години и няма да ги огрее отново. Хайде живот и здраве ако ги спреш, ела и кажи усещаш ли разликата... понеже аз я усетих съвсем ясно :) Пожелавам ти и ти да я усетиш и другите които ги откажат някога.
-
Пушите ли ?
Като е наркомания, защо тогава не се забрани със закон производстовто на цигари? Какво - може би дрогата се печели по-малко и затова е забранена, а от цигарите има по-голяма далавера и масовост както казва Lox? Пълни глупости - като ще е забранено и толкова се грижи държавата да не се тровим - тогава да си спре далаверката с производството на цигари!
-
Пушите ли ?
То е ясно че на там отива работата, да се забрани производството на цигари ама ние разбира се сме най назад в това отношение. Просто неможе да стане всичко изведнъж. Първо ще се забрани изцяло пушенето и тогава ако не фалират заводтите за цигари ще ги забранят. Все пак става въпрос за много милиони и много пари отиват като данъци, акцизи и мита в хазната на всички държави.
-
Пушите ли ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">То е ясно че на там отива работата, да се забрани производството на цигари ама ние разбира се сме най назад в това отношение. Просто неможе да стане всичко изведнъж. Първо ще се забрани изцяло пушенето и тогава ако не фалират заводтите за цигари ще ги забранят. Все пак става въпрос за много милиони и много пари отиват като данъци, акцизи и мита в хазната на всички държави.
<div align="right">Originally posted by Julian*-*09/01/2005*:* 11:41:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Чувствам как в теб говори гласа на Пророка![;)][:D]
-
Пушите ли ?
Блажени са верующите! Защото тяхно ще е царството небесно!
-
Пушите ли ?
Sunny, всичко е за парите.
А сега да ви кажа какви са ми наблюденията от САЩ: отивам на дискотека, вътре не се пуши, който иска да запали излиза навън пред заведението и никои не се оплаква от това и всички са доволни.
А сега наблюденията от България: отивам на диско, вътре мъгла..трудно се диша, след около час започва да ми дразни на гърлото и да ми люти на очите..изнасям се..
Други наблюдения от БГ- заведение тип гараж (с размерите на 2 гаража), вентилация никаква, вътре се продава и храна, винаги е повече от запушено, на едната маса пише "За пушачи" на съседната "За непушачи"
-
Пушите ли ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...А сега да ви кажа какви са ми наблюденията от САЩ: отивам на дискотека, вътре не се пуши, който иска да запали излиза навън пред заведението и никои не се оплаква от това и всички са доволни.
<div align="right">Originally posted by ivo80 - 10/01/2005 : 16:58:12</div id="right">
Много добре го е казал човека.Просто трябва да има толерантност и разбиране.Вместо да се надига вой,трябва да се помисли как е най-добре за всички.Крайно време е българина да разбере,че здравето освен най-висше благо е и голяма инвестиция ,и трябва да се грижим за нея.
-
Пушите ли ?
Помните ли филма "Воден свят" с Кевин Костнър?
Там псевдонима на лошите беше пушачи :))
-
Пушите ли ?
След няколко месеца в онкологията не мисля вече за цигари...[:(!]
-
Пушите ли ?
Пушил съм цигари.
Една.
Когато бях на 8 г.
Татко ми я даде, за да не опитвам после пак. Трябваше да я изпуша цялата[xx(].
Свърши работа, нито съм палил, нито съм имал желание.
Но около мен е пълно със силно пристрастени пушачи. Знам, че това си е вид наркомания и се възхищавам на хората, които са успели да се преборят със себе си. Познавам един-двама.
@всички онези, които могат "да спра когато си поискам!": не ви вярвам, това е просто оправдание.
Сега пак пуша - през ушите и мирише на изгорял бакелит[:D], но това е друга тема.
-
Пушите ли ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...Сега пак пуша - през ушите и мирише на изгорял бакелит[:D], но това е друга тема.
<div align="right">Originally posted by ivanzs*-*02/02/2005*:* 11:51:41</div id="right">
То това "пушене" е доста по-опасно от другото... [V]
И ако първото е "бавно и мъчително", твоето може да е "бързо и безболезнено"...
Бе то в тая държава кой ли не изпуши вече...
-
Пушите ли ?
Ей , с това пушене не можем да се справим май. Малко е нагло от страна на държавата да налага строги мерки срещу пушачите , да казва ,че е вредно и същевременно да се приватизира Булгартабак и де се вее байряка , че видите ли колко ще е успешно като го продадем , България ще стане балкански център на производството на цигари [}:)].
Между другото , не само ,че не намаляват пушачите , а според мен , напротив - увеличават се. И което е най-лошото (но е логично) попълненията са все млади , да не кажа невръстни.
Въпроса е решен много преди ние да се занимаем с него. Човека Сталин го е казал - "има човек - има проблем , няма човек- няма проблем. Та същото е и за пушачите - има цигари - има пушачи ...
Пък да видим дали някой пушач ще умре от липса на цигари. Според мен няма да има такива. Следователно спирането им не е чак толкова голям проблем.
Спирайте ги.[^]
-
Пушите ли ?
Същият проблем - не понасям цигарите, но вместо пушачите да се съобразяват с мен аз се съобразявам с тях (има и изключения). Жените пушат повече - според личните ми наблюдения, а относно закона ще трябва да почакаме още за да усетим напълно разликата.[;)]
-
Пушите ли ?
Предложения за нови надписи на кутиите.
ПТИЦИТЕ УМИРАТ САМИ
ПУШЕНЕТО БИВА
КОЙТО ПУШИ ЩЕ УМРЕ ОТ РАК,А КОЙТО НЕ-ПАК ЩЕ УМРЕ
ПУШЕНЕТО Е СМЪРТ,СМЪРТТА Е СЪН,СЪНЯТ Е ЗДРАВЕ,СЪОТВЕТНО-ПУШЕТЕ ЗА ЗДРАВЕ
...просто хумор иначе по въпроса вентилацията му е майката.