Та стоя си аз и се чудя каква анкета да пусна, че нямам работа. В същото време Profita ме запита този въпрос та ... аз да се направя на забавен с тази тема [8D]
Та стоя си аз и се чудя каква анкета да пусна, че нямам работа. В същото време Profita ме запита този въпрос та ... аз да се направя на забавен с тази тема [8D]
Пушенето било вредно за нашето здраве!
"Консумирай" умерено! Послание от новата ценова политика. [:D]
Пуша, та пушек се вдига![!]
Онзи ден влизам в едно кафене, с две зали - за пушачи и за непушачи. В залата за пушачи пълно, народа си пие кафето и си прави лафа. А в другата зала пусто и студено като в пещера. Е как да влезеш, сам е скучно.
И в казармата не пропуших.
Колкото до новите мерки - до скоро трябваше да обядвам в 11:30ч., за да мога да дишам докато се храня, а и да има свободна маса.
Сега е далеч по-добре - само персонала на кафенето пуши (в кухничката) и тук там някой преднамерено разсеян неприятник подпушва. Пък и в 12:30ч мога да си намеря свободно място[:O]
Пушил съм на мноо места , с мноо различни хора , пуша постоянно и не чувствам умора.
Шегата на страна. Трабва да се спрат. Толкова много го искам , че не знам къде се намирам.[}]
Както казва личния ми лекар - Парти смоук. Само като ходя на партита тогава пуша.
На 18.06.2004г. ги спрях. Ей така - от раз. Без причина. Без кризи, без нерви. Не можах да повярвам на себе си. Смятах се за лудо пристрастен. От тогава ми се е пушело само 2-3 пъти и то не непреодолимо много.
Приятелката ми се амбицира от мен и ги спря и тя. Само че при нея стана по-трудно.
Яд ме е, че съм могъл да ги спра още преди 10г. ама ме е било страх, че ще се изложа пред себе си.
P.S. И все пак понякога цигарения дим ми мирише божествено!!! [8D]
Пуша много , ама мноооого рядко - само когато аз поискам
Аз съм по-силен от цигарите - мога и без тях , мога и с тях - ако кажа че няма да пуша - не можеш ме накара да пуша.
На мен ми става лошо от тютюнев дим и ми люти на очите, и на гърлото ми дразни.
Тези симптоми са не като пуша ами като съм в задимено помещение, та новата наредба ми идва много добре. Крайно време беше да се вземат мерки. Не е редно хората които не пушат да се чувстват виновни и да носят последствията на грешниците.
бре, тия, дето не сме пушили никога много се оказахме!
хващам се обаче на бас, че повечто сме мъже.
предполагам забелязвате, как все по-малко и по-малко мъже пушат, докато жените май с някакво закъсняло чувство за равноправие гледат сега да "наваксат" в освободената чисто "мъжка" територия - пушенето.
no offence, my dear ladies
До кутия на ден пуша . Както казва един лекар - всяка цигара е пирон в ковчега , но къде сте видяли ковчег без пирони .
Пуша много, но уважавам непушачите. От години във фирмата си имаме място за пушене и никога не съм запалвал пред компютъра.
Лошото е, че май повечко стоя в стаята за пушене[V]
За цигарите и пушенето може да се каже много, но най-добре е вместо да се говори да се пуши []
Четох мненията и съм солидарна с пушачите, но разбирам и непушачите, защото пуша от 2 години и то в зряла за започване на подобен порок възраст.
Аз пуша и още нощес гласувах за "Пуша по МНОГО"...ама не гласувах веднага, защото търсех вариант "Пуша умерено" или поне "Пуша" , но такъв нямаше и изначално се поколебах. Анкетата е анонимна, но не там е проблема - колко от нас сами на себе си наистина имат смелостта да си кажат, че пушат много?
Аз съм напоследък на 10-15 цигари на ден, друг път пуша и по 5-6, но тия дето пушат по две кутии ще си кажат 'че за какво се колебаеше?". А истината е някъде по средата...на съвестта на всеки един от нас - за себе си и за околните.
@FearMe,
откъде накъде 'мъжко' занимание е пушенето [:O]
Разделението на половете никак не го вмъквам тук, статистиката все още сочи, че в България пушещите мъже са повече, но това не е до пол (това е статистика, мръсна дума []), няма връзка.
Много се разприказвах, отивам да пуша []
По кутия на ден ми гори...
Кофти тръпка, ама какво да се прави [?]
Ако пък не пушех, нямаше по 10 часа да ставам от компютъра - още по-зле!!! [!]