Кой email-клиент използвате
Лично използвам Outlook Express - защото ме мързи да инсталирам друг в къщи, имам и web-поща.
За служебни цели излолзвам Outlook - успях да си реша Spam проблемите с нея (получавам над 200 спама на ден и управлявам 7 email акаунта едновременно,.. с Thunderbird не успях да настроя филтрите за спам както си трябва, триеше ми от бизнес кореспонденцията), освен това Buisness Contacts за Outlook e нещо много полезно (представлява база от адреси, като мрежов тел. указател без да има нужда от Exchange Server
Re: Кой email-клиент използвайте.
на работа - outlook express
вкъщи не ползвам клиент
Ползвам web-поща. Защото си нямам човешка кутия.
Иначе щях да заложа на Лисичарника, поради необоснованите ми емоционални пристрастия.
(в см. Thunderbird)
//
Може ли (ако да - как?) Outlook Express да бъде настроен така, че да предупреждава, ако дадено писмо не е изпратено от адреса, посочен в "подател"?
За POP3-поща ползвам Outlook, защото ми позволява преди да изтегля писмата, да ги видя като заглавия и да изтрия спама без да го тегля.
// Също така в Outlook ми харесва сравнително богатия набор от Rules
Outlook Express
работи си и за мен е важно да си получавам пощата, а не искам и да ми готви и пере :)
Служебната поща съм настроил на The Bat, само с него успях да настроя филтрите така, да огранича спама до минимум / от 50 спама пропуска максимум 2-3, много са изобретателни тия спамери/
В къщи ползвам Outlook Express
MS Outlook
Заради традицията и многото глезотии, които предлага ...
Мозила,Тъндърбърд или Бат, но никога Отлука.
Вкъщи Eudora Pro. В офиса по задължение Тъндърбърд
Re: Кой email-клиент използвате
И в къщи, и в офиса, и на лаптопа - TheBat! Само имам малко проблеми с PGP , дори в момента се боря с него.
thinderbird но ми се вижда тежък. а пък аутлук експрес така и не можах да го стартирам :oops:
Аз съм с Foxmail (www.foxmail.com.cn). Ей, много са изобретателни тея китайците, да знаете :-)
Thunderbird на работа и в къщи [POP3].
Имах редица проблеми с OE, решими разбира се, но пък костват нерви.
И ProfiMail за Symbian OS, тъй като стандартния, вграден мейл клиент не може да се оправи с настройките на SSL на POP3 на G-Mail. Конкретно проблема е, че няма къде да му задам портовете.
The Bat! 3.60 Final. Нямам никакъв спам gmail се справят с него перфектно. За служебната поща също. Сложил със си и един nod32 plug-in за TheBat за по сигурно ;) Иначе това за което говори MitkoS - "защото ми позволява преди да изтегля писмата, да ги видя като заглавия и да изтрия спама без да го тегля." се казва IMAP4 (ако не греша) и го има всеки по-нов е-майл клиент (включително и моя)