Re: Дайте да видим сега с какви доходи живеем.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Дай примери ...
амммииии... най-важният признак на демокрацията не беше ли появата на толкова богати хора, че да могат да си купят средно голям град, а след това да отлетят на частния си самолет да отпразнуват покупката на hawaii?
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
...Искам да я видя тази "правилна посока", облечена в цифрите на статистическите отчети по години или в оценките на ООН. :grin:
Lupus,каква беше логиката за 2-3-5,че и десетократния скок на имотите за няколко месеца? Единствено ефекта на корковата тапа,нали ? Без всякаква друга логика. Нещо подобно ни очаква и при заплатите. Някои ще спечелят,други ще загубят - както при резкия скок на долара или резкия скок на имотите.Разместване на пластовете - не е подчинено на статистически отчети по години.Това е мое субективно мнение,ще видим дали ще се потвърди ;)!
Цитат:
Първоначално публикувано от Lazar
Lupus,каква беше логиката за 2-3-5,че и десетократния скок на имотите за няколко месеца? Единствено ефекта на корковата тапа,нали ? Без всякаква друга логика.
.........
1. Очакванията - че ще влезем в ЕС и цените на имотите ще се изравнят с техните
2. Най- добрия начин за изпиране на пари - когато разбъркаш манджата, не е очевидно какво точно си сложил в казана...
анкетата е некоректна.
доход = приход - разход ... !
приходи-разходи=печалба (по счетоводному)
Цитат:
Първоначално публикувано от zaphodb
анкетата е некоректна.
доход = приход - разход ... !
Искам тогава ДОД да ми се смята на -200 лв който ми остават като приходи - разходи
Цитат:
Първоначално публикувано от XaMaB
Искам тогава ДОД да ми се смята на -200 лв който ми остават като приходи - разходи
Ами що не си направиш фирма :undecided:
Цитат:
Няма такъв филм - и да имаш фирма, която да изкарваш на загуба, тя (загубата) няма да ти се приспада от другите доходи. А и няма кой да ти повярва, че фирмата ти работи на загуба, особено ако е в продължение на години - най-малкото е твърде съмнително и може да си изпросиш някоя и друга данъчна проверка.
Цитат:
ми той така ти се смята бе !!!
погледни таблицата по ЗОДФЛ и ще се убедиш сам !
:)
Цитат:
Първоначално публикувано от zaphodb
ми той така ти се смята бе !!!
погледни таблицата по ЗОДФЛ и ще се убедиш сам !
май имаш предвид Данъчната декларация по чл.41 от ЗОДФЛ :tongue:
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
май имаш предвид Данъчната декларация по чл.41 от ЗОДФЛ* :tongue:
ами да* :)
щото човека е на - 200 лв месечно.
значи като прибавим 150-те необлагаеми(минималната май 160 стана вече, не знам и не ми се рови в момента) - значи общо 350-360 на месец се падат...(заплата)
Искам данъка да ми го изчисляват на края на месеца след като им предоставя бележки за платените ток, парно, софтуер, свирки и т.н. Това приемам за разходи. Не само да ми сложат здравните и пенсионни осигуровки.
Цитат:
Искам данъка да ми го изчисляват на края на месеца след като им предоставя бележки за платените ток, парно, софтуер, свирки и т.н. Това приемам за разходи. Не само да ми сложат здравните и пенсионни осигуровки.
Никой не те кара да се отопляваш с парно или да използваш ток и т.н. иначе няма нищо лошо в искането.
Цитат:
Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
Никой не те кара да се отопляваш с парно или да използваш ток и т.н.* иначе няма нищо лошо в искането.
Е да , но плащам ДДС , което си е Жив Разход !
пълня джоба на някой фонд а друг го точи и живее на Хаваите !