Всеки има любим, понякога спорим за това кой е по-добър, но нека
да видим и тази анкета, до какво ще доведе...?
Lost
Prison Break
The 4400
The Fugitive
CSI
Студени досиета
ALIAS
Досиетата Х
Приятели
Джоуи
Малкъм
АЛФ
Всички обичат Реймънд
Дарма и Грег
Женени с деца
Секса и града
Стъпка по стъпка
Battlestar Galactica
Ало, Ало
Бригада
Всеки има любим, понякога спорим за това кой е по-добър, но нека
да видим и тази анкета, до какво ще доведе...?
1. "АЛФ"
2. "Prison Break"
3. "Lost"
...
Нещо не виждам "Седморката на Блейк", "Робинята Изаура" и "Дързост и красота"...![]()
Моя любим сериaл е "Stargate SG-1". Естествено на второ място бих сложил "Stargate Atlantis".
Иначе изгледах всички серии на "Досиетата Х" и с удоволствие гледам CSI.
E, гледам да съм в крак с времето...Първоначално публикувано от IvO™
btw не мога да сложа всички съществуващи сериали, но просто написах 20-те най-гледани...е т'ва си е мое мнение!
анкетата е зададена не много точно, защото са смесени различни жанрове - по-добре е да се пита напр.: от SF & mystery жанра - кой ви е любим или от комедиите кой ви е любим или криминални и т.н. - просто усещанията от различните жанрове, и съответно причините да се гледат, са различни
може да се въведе и разграничението за сериали, давани по телевизията и такива, смъкнати от мрежата....
пропуснати са култови сериали, които са се доказали отдавна, напр. Stargate Sg 1, най-дълго продължаващия SF сериал,; къде е Вавилон 5 или поредицинте Star Trek
; а и Stargate Atlantis? Farscape??
The Simpsons?
(Stargate Sg 1 и Stargate Atlantis са сериалите, при които най-бързо излизат бг субтитри! - в рамките на 1-3 дни, голямо благодаря на преводачите им!)
липсват Firefly, Dark Angel, Invasion, Surface, които, макар и спрени, си имат почитатели, или Утрешен вестник например; както и някои нови като Blade или Eureka...
ако са отделни анкетите - по жанрове -, ще могат да се включат повече заглавия....ама ще стане една дълга и широка......
peace![]()
Това е 'многолика" анкета с различни жанрове...
Не виждам смисъл да има по жанрове анкети по простата причина, че
в някой ще има гласове в други не...
...което ще означава, че някои се гледат, а други - не; е, може и така, в крайна сметка....Първоначално публикувано от MoPcKu
може просто всеки да сподели предпочитанията си: (нещо като какво ви врътка плейъра в момента....)
Моите (от тези, които нe сa спрени!) фаворити:
Battlestar Galactica, Stargate Atlantis, Stragate SG1, The 4400, (не мога да ги подредя...) Lost (но не е на първо място), и когато чакам другите: Blade (който няма да изкара дълго май) и Eureka
комедийни и криминални сериали - ако случайно попадна на тях, докато вечерям примерно...не ги следя специално...
"На всеки километАр"
с майор Диануф и Вилински
Чи къдя бес пърртийната ангъжирануст - ни можи тъй!!![]()
Гласувах за "Приятели", но харесвам поне половината от всички изброени
П.С. Знам, че ще е поредното запитване, но защо липсва "Никита" ?
Мдааам, това са сериалите , особенно новите всеки петък ..........Първоначално публикувано от Ghost
![]()
не знам защо са пропуснати сериалите на Силвия Сейнт или Кристъл Стийл![]()
гласувах за CSI, Студени Досиета и Приятели
хааресват ми също и NUMB3RS или Криминални Уравнения, Безследно Изчезнали
понякога гледам и Женени с Деца, Секса и Града, Сватовницата (или както там се казваше)
мене любимите ми ги няма тука
1,Търсач на реликви
2. Херкулес
3. Утрешен вестник
ей верно! забравих за Утрешен Вестник и Търсач На Реликви... имаше и още един, който гледах по AXN...
Изгубен Свят май се казваше...