Re: Коя операционна система ползвате?
Цитат:
Първоначално публикувано от Ghost
Това ли беше най-подходящото, което можа да направиш като модератор?...Да развяваш средни пръсти, вместо да използваш правата си, за да редактираш анкетата...
1. Като модератор нямам права за този раздел, даже и да мога, не пипам в раздели, за които не са ми делегирани права.
2. Модераторите не могат да променят вече вкарани гласове или да дават право на един човек да гласува отново, след като е дал гласа си.
3. В качеството си на User мога да решавам, какво е подходящо и какво не. Емотикона е взет от наличните и разрешени във форума. Пръста не беше за теб, не си подлагай Д***то! :)
Windows - цък!
Дори да имах време за губене да изпробвам Linux - нямаше да го пропилея за това.
Работя много внимателно на добрия уин. Не му създавам грижи, а той не увеличава моите.
Благодат.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
1. Като модератор нямам права за този раздел, даже и да мога, не пипам в раздели, за които не са ми делегирани права.
2. Модераторите не могат да променят вече вкарани гласове или да дават право на един човек да гласува отново, след като е дал гласа си.
3. В качеството си на User мога да решавам, какво е подходящо и какво не. Емотикона е взет от наличните и разрешени във форума. Пръста не беше за теб, не си подлагай Д***то! :)
Хмх, щом нямаш права, моите извинения!
Windows - заради работата. :081:
Linux - само от желание за нещо ново, за експеримент, но винаги съм оставал много впечатлен и доволен. Повече опит имам с Мандрейк преди да стане Мандрива :), а после пробвах и Убунту. :jamaika
аз лично ползвам 3 :(
Windows - за всичко
Ubuntu 6.10 за удоволствие
MAC OSX 10.4.8 за работа
Ползвам убунту у дома основно плюс ХР при нужда, а за работа ми се налага и Сузи линукс ES чат пат. От всички май убунту (заради gnome) ми допада най-много напоследък.
Windows - за да дразня Ghost
Knoppix - за гъзария
Цитат:
Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
... пределно е ясно, че обикновен консуматор или юзер, гледащ филми, няма да се напъне за UNIX. ...
Защо пък не? Я виж тука
http://sourceforge.net/projects/movix/
На анкетата не съм отговорил все още, защото се чудя, какво да избера. Ползвам и това и другото, а не се отказвам да експериментирам и със съвсем различни неща като
http://www.minix3.org/
http://www.freedos.org/ и т.н.
Цитат:
Първоначално публикувано от DeathKnight
Windows - за да дразня Ghost
Knoppix - за гъзария
Не ме дразниш - ползвай, каквото си искаш. Важното е, че си опитал, видял и вече знаеш коя ОС какво ти предлага.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lazy Dog
Не знам, може би и аз не вниквам много подробно в материята, ама ми се струва, че си ми дал линк за някакъв мултимедиен плейър, независещ от използваната операционна система.
А ние тук говорим за средата, за операционната система, не за произхода на използваните програми....
Цитат:
Не знам, може би и аз не вниквам много подробно в материята, ама ми се струва, че си ми дал линк за някакъв мултимедиен плейър, независещ от използваната операционна система.
А ние тук говорим за средата, за операционната система, не за произхода на използваните програми....
MoviX is a series of 3 tiny -live CD- Linux Distros aimed at MultiMedia playing. eMoviX makes a CD able to play by itself all audio/video files it contains (DivX, XviD, QuickTime, MP3 etc.). MoviX&MoviX2 transform in secs yr PC in a powerful MM box.
MoviX e поредица от 3 малки live CD- Линукс дистрибуции, чиято цел е просвирването на мултимедия. eMoviX позволява CD-то да просвирва всички audio/video файлове, които съдържа в себе си (DivX, XviD, QuickTime, MP3 etc.). MoviX и MoviX2 преобразяват за секунди вашия персонален компютър в мощна мултимедийна система.
Цитат:
Първоначално публикувано от Ghost
MoviX is a series of 3 tiny -live CD- Linux Distros aimed at MultiMedia playing. eMoviX makes a CD able to play by itself all audio/video files it contains (DivX, XviD, QuickTime, MP3 etc.). MoviX&MoviX2 transform in secs yr PC in a powerful MM box.
MoviX e поредица от 3 малки live CD- Линукс дистрибуции, чиято цел е просвирването на мултимедия. eMoviX позволява CD-то да просвирва всички audio/video файлове, които съдържа в себе си (DivX, XviD, QuickTime, MP3 etc.). MoviX и MoviX2 преобразяват за секунди вашия персонален компютър в мощна мултимедийна система.
Това на "гол" компютър(без ОС) може ли да се инсталира и лесна ли е инсталацията?
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
И DOS чадо, и DOS! От как излязоха Правците, че и до сега още не ми е вадил син екран. :yahoo:
Сигурно защото е с черни букви на зелен фон всичко, включително и "сините екрани" :-memnon
Цитат:
Това на "гол" компютър(без ОС) може ли да се инсталира и лесна ли е инсталацията?
Live-CD значи няма инсталация.. слагаш CD-то и то зарежда (идеалния вариант).