Re: Коя операционна система ползвате?
Цитат:
Първоначално публикувано от Profita
Windows - цък!
Дори да имах време за губене да изпробвам Linux - нямаше да го пропилея за това.
Работя много внимателно на добрия уин. Не му създавам грижи, а той не увеличава моите.
Благодат.
Не че и аз не съм така, ама си мисля дали заради това че каручката с магаренцето ни си върви добре и не ни създава грижи а и ние на нея, не сме изпуснали възможността да се движим бързо и комфортно с лека кола?
Цитат:
Първоначално публикувано от DeathKnight
Live-CD значи няма инсталация.. слагаш CD-то и то зарежда (идеалния вариант).
Да, не съм обърнал внимание на тази подробност, извинявам се.
А може ли да се копират файлове само с тази програма например от мрежата? Или от интернет?
Ако не, това е сериозно затруднение на начинаещият юзър, за който говоря.
Profita, ти:
Мисля, че разбираш погрешно. Моята анкета цели изследване на потреблението при по - напредналите потребители. Втората анкета на Ghost си е чисто негова и явно целта й е да задълбае повече и да установи колко от тези, които пишат активно, реално са се докосвали до нещо друго. Защото хората си говорят, но по - добре си говорят цифрите...
Не, че е грешно да не харесваш Линукс, грешното е да обяваваш, че не го харесваш, без да го познаваш.
Което според мен не включва тебе.
Поздрави!
:Drinks:
Дооправих го, но мисля, че този и следващият пост стават излишни, след като на Профи постовете ги няма...
Поздрави!
Офтопик:
Мисля, че би било добре на автора на темите да се даде правото да си банва по един - двама - трима субекта от темата. Ей така, за по ден два.
Е, това е възможно най-безумната идея. И какво да си направя анкета, ама да пускам вътре само тези, които ми харева как гласуват ли?
:-memnon
Цитат:
Cabernet Sauvignon с натурален, черен шоколад
:yahoo:
Това ме кара да си спомня едно лято, когато две чехкини пред мен изпиха бутилка шампанско, замезвайки с шопска салата.
Cabernet Sauvignon предполага нещо, расло на кокал и нарязано на тънки, почти прозрачни ивички.
А черния, хубав, натурален шоколад се сродява най-добре с дълго отлежал и добре затоплен коняк.
Казано по руски;
На вкус и цвет товариша нет
а по нашенски :
Всеки си има вкус, казало кучето и ........
то като се замисля, важи и за ОС-ите :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Всеки си има вкус, казало кучето и ........
Ей ... продължението е много гнусно Black Adder, сещам се ...
:))
Основно в офиса - Windows
Не чак толкова често в офиса - Arch
В къщи - основно MacOS, Ubuntu и когато ми се играе на нещо Windows