Re: Мнения и идеи за национална среща
Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
Ами ... айде. До началото на Март отговарям с присъствие безусловно [Malone+3]. След това трябва да знам датите за да кажа.
А Крис ... след 20.00 часа ще ни дават ли да се къпем. На външния ...
:))
Всичко дават, че и озвучават с Металика и Депеш, а не с чалга :)
Обслужването е на ниво, невероятно любезен персонал, няма нищо общо с Боаза...
Но, линка го дадох само като идея, че съм се къпал, иначе не мисля, че това е точно подходящото място за форумната сбирка.
Един въпрос:
като се наредим 30-40 души на една дълга маса - това със сигурност ще ни ограничи най-вече до разговори с близките съседи по стол. При "Варненската агитка" се получи така. Ограничен си до ядене, пиене и разказване на вицове с околните до теб.
Ако е пикник в подходящо топло време - можеш да си ходиш от група на група и да си поговориш с всеки ако искаш.
В движение си, чист въздух, може да се организират разни самодейни изпълнения, състезания по нещо си и т.н. Накратко - активен отдих.
Очевидно е, че не си присъствал на други сбирки.
Кога ли ще ни изгонят от някъде за нарушаване на обществения ред.
Чуваме се идеално всички.
> RAKIA connecting people <
А иначе състезания има. Докера ни бие на бири винаги. Имаше мазане със сметана, артистично ядене на банани, кой ще влезе по пиян в басейна, кой ще притесни собственика на комплекса повече [там Крис победи], белот [Аз и Гаро vs. аматьорите Dockera и Raid] и. т. н.
Ако на това му викаш активен отдих, да, отдъхваме активно.
Ей сега ще направя едно юзърбарче на тази тематика [Rakia], отлична идея.
Цитат:
А иначе състезания има. Докера ни бие на бири винаги. Имаше мазане със сметана, артистично ядене на банани, кой ще влезе по пиян в басейна, кой ще притесни собственика на комплекса повече [там Крис победи], белот [Аз и Гаро vs. аматьорите Dockera и Raid] и. т. н.
Ако на това му викаш активен отдих, да, отдъхваме активно.
Забравил си да споменеш за колоритните състезания "Мис и Мистър Сетком", както и "Алкохолик 200х" [то това все Докера го печелеше... :))] - имам видео-материал, който мога да предоставя срещу определено (трицифрено) заплащане... :-memnon
Скрийншот:
http://free.hit.bg/easy/Setcom2004.jpg
Цитат:
Кога ли ще ни изгонят от някъде за нарушаване на обществения ред.
Значи не е било само кротко седене на масата :))
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Забравил си да споменеш за колоритните състезания "Мис и Мистър Сетком", както и "Алкохолик 200х" [то това все Докера го печелеше... :))]
Сега ... някои неща не са ти известни явно ...
Яденето на банан беше елемент от Mr. Setcom 2004. Pat на тази дисциплина взе преднината. :))
Пък "Мъжко облизване на сметана от неравни повърхности" беше част от Mrs. Setcom 2004 ...
Аз бях в журито, не участвах, тъй като според дамите, да участвам аз, е все едно Михаел Шумахер да участва в аматьорско картинг състезание ... [WOW]
Пък за Over Drinking 2004, квалификациите ми изиграха лоша шега. Журито се напи преди да свършат квалификациите и си легнаха. После отсъдиха по спомени и по слава. Там Хамалина няма кой да го бие [по слава], а и Каменица го подкрепиха неофициално. Срещу ненатрапчива реклама. То се вижда и от снимките на Шведа.
Е, то времената минават, легендите се поукрасяват... но, както е известно, във всяка легенда има по зрънце истина.
Сега, за предложението на Румен. Не бих се наел да организирам каквото и да е преди края на май. По-рано няма смисъл да се събираме около Елена, а за другаде определено не бих се хванал. Причини много.
Който има желание да организира нещо, да действа, но отсега да знае, че никак няма да му е лесно. Що се отнася до мен, вероятно ще се включа, сега ще попълня и анкетата.
Мен ме бройте със сигурност.
Може би сам,може би двама.
Дори и нещо да се оплеска,както миналата година,ще си платя резервацията,така,че да не злепоставя никого.
Както стана миналата година :))
За мен и жена ми ще бъде удоволствие да присъстваме където и да е, но за съжаление не мога да кажа със сигурност от сега дали ще можем да дойдем. За мен няма значение къде ще е сбирката но Ви препоръчвам Родопите зашото знам че е много хубаво като природа. За Рожен също съм навит стига да не е на открито че е ужасен студ :)
Цитат:
Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
... За Рожен също съм навит стига да не е на открито че е ужасен студ :) ...
Нали си от Пловдив - най ти е близо :)
Аз също съм по-навит за Рожен и нощувки в хотел в Пампорово. Може да се намери малък хотел с ресторант, който да бъде изцяло на наше разположение - ще дават мило и драго за това. През май къде ти туристи там!
Пролетно време бях спал в едно хотелче - мисля че Ралица се казваше. Разбира се бях единственият гост и
цялото внимание на персонала беше за мен. Цената беше някаква символична.
Само че натам май няма басейни. Но природата е разкошна.
Хайде, давайте предложения.
САМО не и ПРЕЗ МАРТ. Че не мога разходите ми ще бъдат в повечко. Концерт на МЕЙДЪН, излизане извън БГ поради същата причина, надявам се и едно зверско омазване след концерта със СРЪБСКИ ПЛЕСКАВИЦИ и Хърватска горчива и плътна бира. За мен най-добре е май-юни-юли. Но каквото и да решите което е извън март. Ще бъда.
Ще се радвам да те видя Владо, само да не доведеш още 5 "сумисти", с твоите размери.
Че кухнята ще има проблеми.
Достатъчно е да доведе своя "близнак" :))
Мда, виждал съм снимки от една "самурайска" сбирка ...
Кайсията изглеждаше прекрасно между двамата.
:-memnon
http://www.orpheus-spa.com/
Това ми се вижда райски кът. само че не можах да видя цени не знам защо ??