Дайте своите идеи за място, време и повече подробности как да си организираме една наша национална среща.
Дайте своите идеи за място, време и повече подробности как да си организираме една наша национална среща.
Три дена, лятото, заведение + хотел + басейн.
Както на двете легендарни срещи в Елена.
Нещо такова бих уважил винаги.
А иначе в по близък план е без значение. Приличен хотел и добра кухня. Бейби картофки, значително под 7.50, ако може.
Харесва ли ви идеята да бъде на юг от Асеновград, в посока Смолян?
Предимствата са:
- живописна местност, планина, долината на р. Чая.
- забележителност като Бачковският манастир е наблизо. Кръстова гора също не е далеко.
- множество хотели за всеки джоб - от квартири за по 5-10 лв в Наречен, до луксозни хотели в Чепеларе. Пампорово тогава е извън сезона и цените на стаите са също много приемливи. И е съвсем близо до Рожен.
- пикник с барбекю може да се направи на поляните в Рожен, където беше "Българският Великден". Аз поне не се сещам за по подходящо място за пикник в цяла БГ. Рожен е известно като мястото с най-много ясни дни в годината и с кристалният си въздух. Затова и националната обсерватория е именно там.
Друго предложение - Рибарица.
- има чудесни поляни с беседки до реката сред висока борова гора близо до мемориала на Бенковски. Наблизо има и капанчета в хижарски стил - за всеки случай като свършат приготвените бири и кебапчета
И при двете предложени места има рибарници, така че на място можем да си вземем пъстърва за барбекюто.
Времето - примерно около Гергьовден?
Друго предложение - хотел "Йоана" - Шипково, до Рибарица. Преди две лета нощувката беше 12лв, включваща закуска и басейн, сега сигурно са "по-актуални", но не са кожодерски. А Гердьовден ми се види рано, не знам.
@Malone само дето втория път в Елена не ни уВажи
Аз съм за Рибарица - но вече ми е все тая
където се сберете - там ке додиме ( децата вече порастнаха и нямат проблеми с дългия път ! )
Там сме , само дето май месец ми се струва раничко....особенно за басейн в планина.Първоначално публикувано от Malone
А ... гледам, че и Pat е писал. Негова отговорност е, като личен мениджър, да достави на сбирката "Краси и жена му".
Без медийно присъствие не отивам никъде, Photosaur е задължителен. На снимките му всички изглеждаме трезви по всяко време [с изключение на "Хамалина"], което си беше подвиг във фотографията.
"Хамалина" вече е семеен и има кой да му набива на канчето да пие само тоник - както в една предна сбирка - има го и документирано
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Това истина ли е?
Ей сега ще го пусна из блоговете...
Май нещата ще зациклят без избор на Главен Организатор и членове на Организационният Комитет
Предлагам за Главен Организатор Slero!
По 2 причини:
- имащ опит с Еленските събирания.
- Рибарица почти му е на път като се прибира, може да се отбива и да съгласува нещата.
Остава да се съгласи и да гласуваме, а помощници - сам да си избира.
Ако има възражения за Рибарица, или други кандидати за ГО - да се предлагат варианти.
Първоначално публикувано от IvO™
Sorry Dock!
Въпрос на гледна точка - около 15-ти януари тук - http://www.hotelvitalis.com/ не излязохме от басейна. Остави, че има и вътрешен, но на въмншния е по-емоционално .Първоначално публикувано от Pat
Ами ... айде. До началото на Март отговарям с присъствие безусловно [Malone+3]. След това трябва да знам датите за да кажа.
А Крис ... след 20.00 часа ще ни дават ли да се къпем. На външния ...
баш март ли ве
само да не е в началото !!!