Вижте резултатите от анкетата: Суеверни ли сте и доколко бихте позволили народните поверия да определят действията Ви?

Гласували
33. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Твърдо не! Това са бабини деветини.

6 18.18%
  • Не, за мен всяко чудо си има научно обяснение.

9 27.27%
  • Зависи - понякога да, понякога не.

12 36.36%
  • Да, разбира се.Лично съм се убедил/а в някои народни поверия.

6 18.18%
  • Твърдо да.Суеверен/на съм толкова много, че не излизам навън в Петък 13ти, хвърлям камък пред себе си ако черна котка ми мине пътя и стриктно с

0 0%
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Суеверни ли сте?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2009

Суеверни ли сте?

Винаги ми е бил интересен въпросът за суеверията и въобще за всякакви народни поверия.Дали хората, занимаващи се с технологии и точни науки са скептично настроени и гледат с пренебрежение на това? Или може би всеки сам за себе си вярва в тези неща, може би някой от Вас е изпитал лично на свой гръб истинността им и се е убедил? Ще ми е интересно да разбера мнението Ви..

P.S. Проверих в търсачката и видях подобна тема, но не е във вид на анкета.Извинявам се ако съм объркала нещо.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Суеверни ли сте?

Аз не съм суеверен. Това е личен избор, а не защото се занимавам с точно наука, но и вероятно и това си оказва влияние.

4. Тук е от
    Jun 2009

Тъй като осъзнах /макар и с чужда помощ/ че този форум е 'мъжки' , ще помоля някой модератор да изтрие темата, тъй като аз не мога, а не желая да се меся където не ми е мястото..

5. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

защо да се трие, много си е добре анкетата!
    Аз гласувах - Да, разбира се.Лично съм се убедил/а в някои народни поверия

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

katy85, интересно изказване

1. сама смяташ, че истинските мъже не са суеверни
    2. в същото време смяташ и че всички компютърджии/техничари не са суеверни
    3. искаш да бъде изтрита анкетата, значи подсъзнателно поставяш под въпрос и своето убеждение в резонността на суеверията (ако не получиш подкрепа за своите убеждения би ти било кофти в този "мъжки" форум

не се кахъри, никого няма да обидиш или засегнеш. ние за религия сме спорили, че са едни суеверия ли ще си търсим мъхна

7. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Аз си падам също леко суеверен, но по своему. Едно от суеверията ми е, че компютри се чупят в петък.

Към katy85 - няма лошо от подобни теми/анкети само не очаквай докато се събудиш и да има 400 страници изписани, че да можеш да си четеш цял ден това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Зависи понякога да, понякога не. Обикновено не съм суеверен но нали знаете, че когато нещо очакваш, искаш да стане и почваш да се съобразяваш с всякакви суеверия

10. bojo_dulgia
    Guest

tvurdo "nie" xax katy85 dai skaip ad ti pokaja kolko sam syeveren xax

11. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

@bojo_dulgia
    преди, да пишеш в тоя форум, се запознай, с правилата му.
    чл. 5. Използването на кирилица е задължително!!!
    правила

После всеки има правото, да изказва мнение, каквото и да е то, но не и да го налага

12. Тук е от
    Feb 2010

Зависи... понякога и да, понякога и не! Например съм чувал че при пълнолуние се случват лоши неща, както и след слънчево затъмнение, се очаквало да се случат нещастия!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. За какво сте суеверни?
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 20
    Последно: 01-05-04, 16:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе