Отговор: Какъв уеб браузър ползвате?
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
еб@ти ограничаването :))
Ами да , в рамките на възможното !
Firefox. За работа ми се налага да ползвам Chrome - не мога да го харесам и това е.
Основно Chrome и не основно IE и Firefox...
На компютрите вече ползвам VIVALDI харесва ми има хубави настроики синхронизира отметки бърз е. На андроодите минах през доста браузери до сега и избрах Maxthon лек е също синхронизира отметки и отваря правилно страниците.
Sent from my K012
Хаха. Това маитап ли е Chrome най уязвим. Интернет експлорер най-сигурен :))
Кои ли е правил тестовете $$$
Цитат:
VeleV.Klima
На компютрите вече ползвам VIVALDI харесва ми има хубави настроики синхронизира отметки бърз е. На андроодите минах през доста браузери до сега и избрах Maxthon лек е също синхронизира отметки и отваря правилно страниците.
Sent from my K012
И аз на десктоп използвам предимно Вивалди. Много е пъргав. Лисицата я направиха прекалено тромава, а толкова бъгаво нещо като хром, което да ме шпионира постоянно никога няма да си кача на компютъра.
Цитат:
Jack Krauser
И аз на десктоп използвам предимно Вивалди. Много е пъргав. Лисицата я направиха прекалено тромава, а толкова бъгаво нещо като хром, което да ме шпионира постоянно никога няма да си кача на компютъра.
А с каква ОС си?
Safari,Chrome,Explorer единствено при банкиране.
Цитат:
Jack Krauser
:) пробвай Тор
https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en
https://www.kaldata.com/%D1%81%D0%BE...dle-47845.html
Откакто ми се инсталира официално Вин10 на лаптопа , едвам го изтрайвам МЕ и вчера окончателно ми писна и ... айде на Лисицата . МЕ за банкиране , онли !
Отговор: Re:Какъв уеб браузър ползвате?
Opera и само Opera! Новата версия от 2018 сложи край на бъговете с флаша, но си остана същия пъргав и надежден браузър. Хрома е на второ място. Преди го ползвах, но след инсталацията на Опера... му изневерих. Мозилата с новия Quantum стана добра, сега ползвам и нея. Общо взето тези 2 браузъра, но на 1 място е Опера. И на телефона също съм с нея, мн по-бърза е от хрома ;)
- - - - - - - - - -
Цитат:
civica
Откакто ми се инсталира официално Вин10 на лаптопа , едвам го изтрайвам МЕ и вчера окончателно ми писна и ... айде на Лисицата . МЕ за банкиране , онли !
Лисицата само ако е Quantum, иначе не струва...
Наскоро ме викаха да се боря с Джава еподписи и бг институция. Само Ие се поддържа. Та това е бъдещето.
Цитат:
estqwerty
Наскоро ме викаха да се боря с Джава еподписи и бг институция. Само Ие се поддържа. Та това е бъдещето.
Бъдещето скоро ще стане минало.
microsoft edge - FAQ