Има ли някакъв browser не Cromium базиран, който да работи на Win7?
Mozilla се оказа, че не поддържа нищо под Win10.
Гадовете от MS + Goo нарочно спряха достъпа до Outlook/ hotmail. Като са ни оставили "избор" - да преминем на Win10 или Win11.
Преглед за печат
Има ли някакъв browser не Cromium базиран, който да работи на Win7?
Mozilla се оказа, че не поддържа нищо под Win10.
Гадовете от MS + Goo нарочно спряха достъпа до Outlook/ hotmail. Като са ни оставили "избор" - да преминем на Win10 или Win11.
Искаш да е нов ли? Щото аз си ползвам portable версия на Firefox 115 ESR на 7-ците. Можеш нея версия да инсталираш. Ако пък и ти ползваш portable, можеш да го направиш default browser с това (линкът е за 30 дни).
Ползвам хром , от една - две седмици , като включа компа / имам 2 лаптопа и 1 стационарен/ акаунта ми е на пауза. Във всеки сайт вече не влизам автоматично. Не мога да реша проблема , преинсталирах хрома- няма резултат. И на 3-те машини ми е така, стартирам с акаунт на пауза и трябва да се логвам, акаунта и паролите пази. Даже и тук и във фб и навсякаде трябва да се логвам наново, убеден съм , че е някоя тъпа чавка в настройките , но не знам коя точно е.
Благодаря на всички!
Видях това Firefox is no longer supported on Windows 8.1 and below. на сайта и не дочетох останалото:
Please download Firefox ESR (Extended Support Release) to use Firefox.Firefox ESR 115.12.0, See All New Features, Updates and Fixes (mozilla.org)
Дано работи с Outlook/ hotmail!
Микромеките и другите гадове, започващи с G - те си знаят!:thumbdn:
Работи. Нямам писма, но ето: https://imgur.com/a/hnUI4ci
Благодаря!
Дано ми остане време да го инсталирам и настроя.