Ако съм пропуснал някоя марка - пишете :)
Преглед за печат
Ако съм пропуснал някоя марка - пишете :)
Great Wall :) - http://www.greatwall.bg/
Daewoo също може да ги включиш ,въпреки че вече се водят Шевроле още доста от тях са в движение.
Дайхатсу и СААБ също.
Добавени са.
Аз гласувах ама искам да бъда притежател само на 1 модел "Астон Мартин", само че докато имам "здрав разум" , не мога да си оправдая покупката на кола за 1/2 милион лева ей така само за престиж и/или да я карам на газ :016: ( това последното го казвам с оглед на няколко BMW X5 с газ ) .
мазда ?
Ягуар ,Мицубиши пък гледам и Воксхол /то си е Опел ама.../ се срещат :) .Екзотики като Пагани и Спайкър май няма нужда да ги пишеш /то и Бентли-та едва ли има из форума :-memnon /. :Drinks:
п.п. Като има Трабант трябва и Вартбург да сложиш :laugh: .
Всичко изброено е добавено
Как да добавя две коли от една марка :)
Засега няма такава възможност. Може да гласуваш за три различни марки но не и два пъти за една и съща.
Помолих КрИс да потърси някакви ъпдейти с допълнения.
Учудвам се, че 0 форумци карат Great Wall. Прави ми впечатление, че все повече ги виждам по улиците. Аз лично, при избора на следваща кола бих подкрепил българското!:)
Подкрепяш българска сглобка на незнаен китаец, пред утвърдени марки ?
Вартбург - "Пърдящия Ханс" :wink:Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
//сега виждам, че е включен, но не по азбучен ред
подкрепям българските автмобили на български инженери и мисля, че повече хора трябва да го направят. Вярно, има време да се доказват, но това не означава, че трябва да сме скептично настроени.
я пак!? :)Цитат:
Първоначално публикувано от kanye
С голяма гордост искам да се похваля, че си подарих Пежото миналата година и в момента се чувствам прекрасно като нямам личен автомобил.