Ама ти откога ги познаваш всичките кандидати за депутати, та им лепваш "доказали се боклуци" ...???
Ако беше един от кандидатите, дали щеше отново да си горепосоченото мнение???
Преглед за печат
25 години доказателства...всички бои се изредиха и независимо от цвета дреха с която се облякоха отдолу бяха еднакво сиви....какво по-голямо ти трябва? И какво означава да ги познаваш? Да си ял и пил на една маса? Да са ти правили услуги или ти на тях....не ми трябва да ги познавам нито колко деца извънбрачни имат нито с коя си лягат и къде стават. Ако можеш нещо го правиш и така се доказваш...ако не можеш се оправдаваш, като последния. Нали затова го изхвърлихме,негово правителство, негов парламент и 4 години тоз ми виновен онзи ми виновен.
А ако хипотетично по някакви незнайни пътища взема че стана или ме направят кандидат - наречи ме боклук с най-голямото Б, защото само боклук може да иска да работи с другите боклуци....то е равнозначно на това нормален да се натискаш да влезеш в лудницата за да промениш 240-те луди вътре...ще бъдеш премерен, оценен и победен - като в оня филм "като рицарите"...
единственият начин да си мръдна задника за да гласувам за някой от тия е някой да кихне.
вотнал съм за ъндър 30
М-да, каквито сме ние, такива са ни и депутатите. И след още 25 години пак ще си чешим клавиатурите по същите разсъждения, а именно, що не можем да се оправим.:))
А на 26 март , лето господне 2017 ? :bravo