Кой е най-антипатичния ви публичен герой?
Гласувайте в анкетата и дайте своето мнение - коя е публичната личност, след допира с която ви идва да повърнете?
Аз лично съм в голяма чуденка. Към всички изброени люде от политиката бих добавил ГА - Георги Атанасов, Бареков, цар Киро, но мисля да дам превес на Бареков.
Анкетата позволява да изберете повече от един неприятен тип.
Отговор: Кой е най-антипатичния ви публичен герой?
Ако всеки излее своята нетърпимост към определени хора, списъкът доста ще набъбне и ще стане мазало.
Бареков е л**но ( ако ще има снкции ще перефразирам :)) но има един субект който ти си пропуснал а на мен ми е в топ листата - Христо Бисеров той и лекета от български произход които с едничката цел да са в политиката целунаха задника на Сокола са представителна извадка за нашия парламент и точно за това трябва да има възможност за отзоваване и забрана за бъдещо участие...
Говорим за характери и постъпки, нали, не за външност.
Гледах едно интервю с бате Сали - от малкото видяна информация не бих казал, че характера му е противен. Ех, оная снимка си е оная снимка, но я намирам за по-скоро комична, отколкото отблъскваща.
Така че, бате Сали го пропуснах. Но пък нацъках тамън други четири.
Цонев, Бисеров, Орешко, Делянчо и т.н.... всичките са политици навсяка цена тръгнали от СДС и продължили в ДПСБСПГЕРБАТАКА и всичките нагло цицат нашите парички подформата на изгубени ползи и платени данъци... Оставка! м*** му7
Цитат:
Първоначално публикувано от
MitkoS
Говорим за характери и постъпки, нали, не за външност.
Не бих казал. Говорим за антипатични типове, а причината да са такива не е важна.
Мая Манолова ? (edit - прави си Крис, корекцията ми е моментална )
Съсвсем изпуши бе човек. Прекаляваш със заядливи постове, лишени от логика. Какво значи умишлено, кое ти дава насока, че може да е пропуснат който и да е, в това число и цитираната от теб Манолова умишлено???
Напиши нормално, без да се опитваш да оргиналничиш - моля добавете този и онзи и толкова...
kod
Гласувах и аз,после погледнах резултатите-шарена картинка,като ежедневието!Но не съм посочил Боко,мъжкарско излъчване има...Това,че постъпките му са ..неприемливи да го кажем,не го прави неприятен тип!"Заложих"на Плевнелиев,страшно антипатичен,мазен,усукан и като запремята тия джуки....отврат!Ами тя жена му си е права,ебати милионите,ако такова чудо ти е в къщата!......Точно като мекотело и то олигавено от всякъде!/Но както и при Боко,не визирам действия или бездействие,а харизматичност на излъчването!/
Тия всичките са кукли. Най-омразен е оня дето дърпа конците 23 години. Негово величество неизвестния извършител. Тоя дето накара бареков дудука и сидеров турчина да млъкнат и да се покрият като мишки.
Едва дали ще има харесван политик ;) да се направи и една анкета с най харесвания :))
Най-харесван трудно ще посоча, но определено ББ и РП са ми най-антипатични.
причините азис да е антипатичен са различни от тези, които правят плевнелиев антипатичен
мнението на всеки тук ще бъде повлияно от приоритетите на съответните качества, т.е. липсата им
Добре ама като се замисля можем много конструктивно да допълним списъка:
Кутев
Фидосова - ама тя май няма да се появява повече
Ананиева
Костов
Местан
Ииииииииии Евгени Миииинчев
Вввввввенета Знайкова
.... Ще се сетя и за още..
По дрехите посрещат, по ума изпращат...Макар и да "подкрепих" около 80% от хората в списъка, тези, от които нистина ми се повдига са изброените политици. Е, разбира се, Азис е изключение.
Това което не разбирам е, защо Бареков е класиран почти на нивото на Доганя и Станишев по умразяване: наистина това са съвсем отделни групи личности. По злодеяния, предателства, кражби и т.н. Барекя диша прахта на двамцата, изброени преди него. Дори и само външно пак не бих казал, че има гадна мутра. Кунева, пък, излиза, че е почти харесвана, а си спомням, че и тя беше направила голяма кочина в миналото, май нейна беше заслугата за затварянето на някой и друг реактор от АЕЦа, вместо да им се направи обновяване, ха сега строй нов АЕЦ :(