Понеже само аз не съм направил анкета, май, реших да направя, да не ми се разсърдите [:P]
Понеже само аз не съм направил анкета, май, реших да направя, да не ми се разсърдите [:P]
Браво на Леголас Тъкмо започнах за усмирявам kafka... Това момче явно яко се е надрусало
Sorry, но едната анкета е вече история, а тази се надявам да е поучителна за останалите желаещи да си играят с форума
Ами, Инспекторе, тази която най-много ме кефеше, ти я изпрати в небитието [8D] Жалко... не можах да разбера какво значи "бъъъъ" като алтернативен отговор. Ама за сметка на това, kafka си поправи навреме правописните грешки [8D][8D][8D]
Gadget, не се сърди де...Като и мине давността на дадена анкета, просто я изтриите. Какво толкова пречи. Така им секвате ентусиазма на момчетата..., че и мен ме хвана страх да напиша нещо, опасяваки се да не се сгреша.
То ентусиазъм хубаво, ама чак пък толкова ...
Ще взема да направя една анкета за мнението ви за груповия секс.
Какво пък ... лошо няма ...
<font color="blue">---- offtopic ----</font id="blue">
Мнението на дядото:
Положително, защото много хора, кой кого фака не е ясно. Можеш и да не факаш, но минаваш за факър.
Мнението на бабата:
Отрицателно, защото много хора, кой кого фака не е ясно и в калабалъка можеш да останещ и ненафакана.
<font color="blue">---- offtopic ----</font id="blue">
Взех и аз да изпростявам вече ... [!]
Malone, професията Модератор трябва да я направят като при военните да се пенсионираш заедно с тях...
Каfka, време е за сън моето момче... и утре е ден
Абе момчета, я се стягайте, в 1.15 през нощта, сефте ми се случва да седна пред ПЦ и да не разбирам ко пише с български букви на монитора.
Ама от друга страна, ей сега гледаh трите части на матрица и мога да кажа само - Wellcome to the real Wolrd, e мнооооого грешно разбрана реплика. Морфиъс просто казва "Аре стига с тая трева бе, бах маа му Нео, ша са отровиш!"
kafka, не ме разбирай погрешно, ама и ти си болен пич [:P][:D][:D]
след малко мое да ви спетна и аз една анкетка.... :РРР
а на таз що няма отговор - никоя>!!??!?
Как така никоя?
Ма те са толкова хубави!!
Ето...
...сложих ”Всички”!
Спокойно момчета и момичета!
И тая мода ще отшуми. Всяко чудо - за три дни, най голямото - за тринайсет.
Леголас, мисля, че имаше начин да се reset-не анкетата. Добре си добавил възможност да се гласува и за тази с аватарите, но който е гласувал вече, не може да го направи втори път... хм, а дали след reset-a ще може ?
Това с анкетите взе да добива размерите на грипна епидемия. Да не е заразно ей? Защото усещам тръпки и неудържимото желание да се изанкетя и аз. Охххх. Ааапчихххххххх.
PS. Пардон[V]
Legolas, защо я го няма poll-a на Dockera за алкохола..той си беше най-кефещ..[}][][:D]