Кой аватар/сигнатура ви кефи най-много?
По принцип трябваше да бъде анкета за аватарите, ама мога ли да пропусна сигнатурата на Dockera [:D]. И още нещо - въпросът е кой АВАТАР ви кефи, а не - кой УЧАСТНИК е най-готин, най-точен, най-полезен и т.н. Sorry за пропуснатите, ама има ограничение за 15 отговора, затова давайте мнение с "Друг аватар/друга сигнатура" и пост.
Ето и линковете към въпросните картинки:
FearMe | ru-boy | КрИс | Malone | fori | Zetle | Sunny | janko | 3Di | shamara | Shakedown | MixMan | get |
Линк към сигнатурата на Dockera не можах да намеря, така че ще трябва да му погледнете някое от мненията...
//edit
<font color="yellow">"Друг аватар/друга сигнатура" (към 01.03.2004, 10:00h)</font id="yellow">
D3BEPP - 1 глас
Julian - 1 глас
Gadget - 1 глас
DeathKnight - 1 глас
Profita - 1 глас
breiii - 1 глас
BerkStock - 1 глас
Кайсо - 1 глас
SystemError - 1 глас (сигурно ще си остане един глас, щото само SE си знае кво има тук: /news/f1/avatar/wrestling-suplex.gif)
laMARTIN - 1 глас (ама не давам линк, щото той пак си смени аватара)
??? - 1 глас (не е ясно кой го е пуснал и за кого)
//edit (27.01.2004)
<s>Zetle си е махнал аватара (готви ни явно нещо наистина убийствено), докато </s>KOKOSH ни изненадва така, че не мога да не го предложа на вниманието ви [:O]...
Аууу драма сички сме за Sunny :))))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аууу драма сички сме за Sunny :))))
<div align="right">Originally posted by glarus*-*19/01/2004*:* 14:23:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ма не е драма - просто сме обективни [:D]
На Sunny аватара е хубав, но на Profita също а най ме КЕФИ аватара на D3BEPP, особено белите му зъби[:P][:P][:P][:P][:P][:P]
Затова гласувах за "Друг"
Как мога да гласувам втори път?Защото мойте си ме кефят ама и на Съни аватара и на Докера сигнатурата ме кефят [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На Sunny аватара е хубав, но на Profita също а най ме КЕФИ аватара на D3BEPP, особено белите му зъби[:P][:P][:P][:P][:P][:P]
Затова гласувах за "Друг"
<div align="right">Originally posted by SAGE*-*19/01/2004*:* 14:42:29</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Комплект със сигнатурата му е супер :)
@Zetle
Ами май не може. Поне си пуснал пост, в който си написал... И аз исках да гласувам за всеки от 14-те, ама...
Sunny май е фаворитка, в мъжки форум и с този автар ... :-))
Най ме впечатли този на Съни...вижте к`во дупе ей...
А пък <font color="red">Raid</font id="red">, на теб съм ти смъртно обидена, че не си сложил и моя в номинациите...
Сърдита съм ти и т`ва е. [}:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sunny и с двете раце гласувам !
ПС Не мога да разбера сваля или дига дънките.....[?]
<div align="right">Originally posted by kafka*-*19/01/2004*:* 16:40:41</div id="right">
Нека си остане тайнствена загадъчност...[;)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Най ме впечатли този на Съни...вижте к`во дупе ей...
А пък <font color="red">Raid</font id="red">, на теб съм ти смъртно обидена, че не си сложил и моя в номинациите...
Сърдита съм ти и т`ва е. [}:)]
<div align="right">Originally posted by Profita*-*19/01/2004*:* 18:39:50</div id="right">
Скъпа, бъди сигурна, че щях да бъда обвинен в пристрастност [:I]. Въпреки това се чувствам гузен и виновен [xx(]. Ще се реванширам някак...
Аз гласувам за друг, т.е. моя си аватар.
ехххх, Sunny... а какъв искаше да си сложиш... добре че ме послуша... :РР
няма нужда да ти казвам какво пия - ти си знаеш... ;))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз гласувам за друг, т.е. моя си аватар.
<div align="right">Originally posted by Julian - 19/01/2004 : 17:56:47</div id="right">
И аз :)