Записвах на Samsung CD-R 48x но от 30 броя 4 дадоха фира/не се записват/.Купих ги от "Техномаркет".
Имам около 40 Memorex-a 48x записани без проблем и около10 Verbatim koито са без проблемни.Записах и около 40 бр.Optical Storage-Silver 48x също без проблем и фира.На CD -RW записвам на Verbatim Color 8x10x , някои от на повече от 25 записа и са без проблемни.Пробвал съм и на TDK -RW но там не ме задоволява скоростта те са 4x, a na Samsung RW 48x след 4-ч презапис сдаде багажа и излетя през прозореца.Спокойно съм записвал и 790MB/90 min/ Optical ,но там иамм проблем с четенето на диска от CD to LG,наче записвачката си ги чете без проблем- Teac CD-W552E.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Записвах на Samsung CD-R 48x но от 30 броя 4 дадоха фира/не се записват/.Купих ги от "Техномаркет".
Имам около 40 Memorex-a 48x записани без проблем и около10 Verbatim koито са без проблемни.Записах и около 40 бр.Optical Storage-Silver 48x също без проблем и фира.На CD -RW записвам на Verbatim Color 8x10x , някои от на повече от 25 записа и са без проблемни.Пробвал съм и на TDK -RW но там не ме задоволява скоростта те са 4x, a na Samsung RW 48x след 4-ч презапис сдаде багажа и излетя през прозореца.Спокойно съм записвал и 790MB/90 min/ Optical ,но там иамм проблем с четенето на диска от CD to LG,наче записвачката си ги чете без проблем- Teac CD-W552E.
A 1 Princo CD to и беше голяма борба за чистене.
<div align="right">Originally posted by kris11*-*04/03/2004*:* 18:43:58</div id="right">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">аз вчера си купих 25 proformace до сега само 3 са ми дали фира и мисля, да се радвам ако само те останат пълни буклуци са
<div align="right">Originally posted by glarus*-*04/03/2004*:* 18:44:46</div id="right">
И аз гледам да пиша на такива, ама реших да не хабя хубавите си дискове за филми. Повече няма да си купя такива. Първия се чупи на 52х, втория на 32х, третия на 16х .... баси и дисковете на 4х ли да ги пиша
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И аз гледам да пиша на такива, ама реших да не хабя хубавите си дискове за филми. Повече няма да си купя такива. Първия се чупи на 52х, втория на 32х, третия на 16х .... баси и дисковете на 4х ли да ги пиша
<div align="right">Originally posted by glarus*-*05/03/2004*:* 03:44:49</div id="right">
Ето затова не си правя експерименти и записвам само на Verbatim Super Azo. Знам, че е лошо да се записва на висока скорост, но просто нямам нерви за 4x и си ги драскам направо на 48x и засега нямам проблеми с горене или лошо качество или нещо да не ми тръгне. Просто качеството си е качество. А Verbatim+Plextor=[:D]
А относно анкетата на Kris 11 искам да кажа, че явно се касае за избор на най-добри дискове, но просто не е успял да се справи и затова е дал мнение за отделните марки. Може би някой може да му обясни в ICQ например как се прави анкета, за да не се мъчи детето другия път[]