Търся дистанционно (EUR643861) за ресивър Technics SA-GX180. Имам и дек и CD,а с това дистанционно могат да се управляват всичките. Благодаря Ви предварително! Skype- Dobri25
Търся дистанционно (EUR643861) за ресивър Technics SA-GX180. Имам и дек и CD,а с това дистанционно могат да се управляват всичките. Благодаря Ви предварително! Skype- Dobri25
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=11514 .Само да не си същия човек
Е да ама там няма решение. Идеята е, ако някой има на старо- те ония ще ми отрежат главата за ново дистанционно!
Той самия усилвател е достатъчно стар,че камо ли да му се намира дистанционно.Не знам универсалните дистанционни дали ще ти свършат работа-има по-засукани ,които имат поддръжка на голям брой устройства.Отиди до техномаркета и ги разгледай.
Това беше излишен коментар. Точно защото е стар пускам теми по форумите, ако беше нов щях да си купя!
Няма значение модела дали е нов или стар,дистанционното на по-стар модел няма причини да е по-скъпо от това на нов.Без да си проверил не можеш да предполагаш ,колко ще струва..Недей да се пенявиш.Направих ти предложение като не ти харесва разхождай се всеки път за да си усилиш или намалиш.Първоначално публикувано от icemans