Незнам на DENON 1909 кааква му е цената в момента.
Преглед за печат
Незнам на DENON 1909 кааква му е цената в момента.
Би трябвало да е 900-1000 лв,поне на 1907 беше 900 левчета.
Пък 1908 беше 1200
1908 е 1200 лева, а 2308 е 1600 лева и е с Фаруджа процесор. За сега 1909 го няма тук, но при тия обороти на Денон не знам кога и ще се появи.....Цитат:
Първоначално публикувано от Evlampio
Къде тук го няма?Цитат:
За сега 1909 го няма тук, но при тия обороти на Денон не знам кога и ще се появи.....
На Ангел Кънчев май го имаше ...
Проверих DENON 1909 e 1200лв ,незнам дали е добър избор.
Къде го провери,до магазина ли ходи или го видя някъде в нета,ако имаш електронна ценова листа сподели я
Вземи телефона от сайта им и им се обади - цените ще ти кажат без проблеми. Ако не си в БГ и не ти се набутва им пиши по мейла.
Писах им на email на магазина.Цитат:
Първоначално публикувано от veszxr
Ок,сега ще пиша,просто мислех че няма да ми дадат такава информация по мейла,Lazarus даже мислех да те питам за BR комплекта на Монитор аудио какви пари е,но сега ще им пиша,искам да съм максимално ориентиран,за да необикалям много като се прибера!
Този DENON AVR 1909 e много хвален по чуждите форуми , може повече да си заслужава в сравнение с YAMAHA 663, какво е вашето мнение.Много му се навих да го взимам.
С какви колони мислиш да го използваш?
И Онкио 605 е с Фаруджа!
Колоните са JBL E80, E30 , E35, .Незнам при 6 колони работещи на 8ома има ли проблем други 2 колони които са 6 омови да работят заедно.