Здравейте! Имам ДВД система за домашно кино Samsung HT - X30 и видях че на някой копирани дискове ми дава следното съобщение: DISK PROHIBITED!!!!!
Това може да се оправи, все пак е софтуерна забрана? Но как? Помагайте ако знаете как да си отключа DVD-то и да нямам проблеми с никакви пиратски копия!!!
Все пак всички ползваме такива копия?
Благодаря!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Някой знае ли къде мога да открия F/W версии за моя модел? Поне да опитам какво ще излезе? Накрая ще отида до някой оторизиран сервиз на самсунг в София, и направо ще си попитам да ми го "отключат" както се казва да чете всички DVD-та без да се интересува от регионалните кодове!Няма начин да не може? Все пак говорим за софтуер, не за космически кораб?
 Някой знае ли къде мога да открия F/W версии за моя модел? Поне да опитам какво ще излезе? Накрая ще отида до някой оторизиран сервиз на самсунг в София, и направо ще си попитам да ми го "отключат" както се казва да чете всички DVD-та без да се интересува от регионалните кодове!Няма начин да не може? Все пак говорим за софтуер, не за космически кораб?