Това не са ли твоите колони и ресийвър?Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
Преглед за печат
Това не са ли твоите колони и ресийвър?Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
Да, точно неговите са. Но Венци, за цената ми е ясно, че си струва. Виждам колко са в магазина и за колко ги даваш. Няма спор, че е повече от изгодно. Но аз питам за впечатления от колоните, как свирят и т.н. не говорим за цената :)
Как свирят е най-добре да се убедиш сам. Иначе може да ти се наложи да ги продаваш както той. Тъкмо ще ги чуеш със ресийвъра и в домашни условия.
Колеги, има ли начин RX-V450 да заработи с универсално дистанционно, при положение, че оригиналното липсва ?
Всичко може да работи с универсално дистанционно. С моделите на Logitech Harmony не е нужно да имаш оригиналното. От базата данни по интернет си сваля всички нужни копчета.
Нещо не разбирам тук относно идеята на мултимедийният плейър защо ще си хвърляш нещата на флашка да ги гледаш през двд то като плеъра има ... повечето имат хард диск и са свързани или поне би трябвало към телевизора .И в това им е удобството доколкото мога да прочета . Светнете ме .Освен това в БГ нямаме още HD TV нали.Виж ако идеята е видеокартата на компа да няма изход за HD филми то трябва да се ориентира човек действително към плеър с торент клиент вграден.Ама пак не ми става ясно защо ще ги хвърлям на флашка
Въпроса ти не е за тук, но и без това не ми става ясно какво питаш точно. Кой е казал, че трябва да записваш нещо на флашка? Записваш го ако искаш а го пренесеш някъде до друго устройство, което не е свързано в с телевизора.
Колкото и да ги представяте тези ямахи за мен KORG вади много по добър звук и е много по добър.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
И какво могат да предложат KORG като конкуренция на цитираните модели?
Привет, от вчера съм с ресивър Pioneer VSX-820-K, бих искал да ми препоръчате 5.0 или 5.1 система от следните:
Yamaha NS-9900 - http://www.technomarket.bg/products/...maha-ns-9900pi
Jamo S 606 HCS 3 - http://www.technomarket.bg/products/...gh-gloss-black
или нещо съвсем различно..., по принцип търся нещо, което да е на средно професионално ниво...
Благодаря, предварително!
Може да предложи...синтезатор ?! (човече с въртящи се очички)Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Защо ти е нещо професионално като ще го ползваш у дома?Цитат:
Първоначално публикувано от Phenix
И двете системи, които си посочил са от ниския домашен клас. Като за парите си са добре, но като цяло не блестят с добър звук. За кино стават, но задължително добави събуфер.
Здравейте, нов съм в тези среди. Бях се засилил към домашно кино в ценовия диапазон до 400 лв . Но узрях малко и реших, че ще е по-добре с отделни компоненти. Сдобих се с ресивър Yamaha RX-V 367 и в момента се оглеждам за ОТ. Замислил съм реализация на 5+1. Вариантите са два, да взема предните и един субуфер или да взема 5 колони, склонен съм да дам около 700 лв. Ето и вариантите към момента:
YAMAHA NS-555 BL+YAMAHA YST-SW030 BL
или
YAMAHA NS-9900PI и по-натам субуфер
Предполагам няма да е проблем ресивъра да работи с NS-555 и YST-SW030 ?
Търся да купя този модел YAMAHA RX-V767.По възможност цвят титан .Моля помагай те.
В Техномаркет пише, че имат един черен. Поръчвай да ти го доставят и го имаш.
Ако го нямат реално, че пише, че е наличен само в Пловдив се разбери да ти доставят.
Покупка от чужбина не се връзва защото цената не е осезаемо по-ниска, че да рискуваш.
Другия вариант да го замениш с Denon 1911.