Re:Връзване на ресивър Dеnon ??? Чакам съветиот гуруто lazarus18 .....
ами аз живея тук от 7-8 месеца търсих и по крейг листите даже ходих до един съседен град за едно сони ама нямаше колони и как да разбера дали работи иначе ще го транспортирам с ръчния мисля даже да взема в този случай един refurbish rxv 565 na YAMAHA така и така няма да му ползвам гаранции а за колони като се върна в БГ ще мисля че те са доста тежки иначе за цифрите които говорите в форума тук такава техника ще взема ...ама пусто как да я пренеса а да не говорим че на жената някоя дрешка трябва да примъквам.Доходите ми за сега са в $ така че ..ама благодарско за мнението не видях никъде в нета изправители от 110 на 220 дай инфо от къде да си намеря да не го мъкна и него че е 5кг
колебаех се за един денон 1910 ама един в един форум не беше доволен работел в някакво радио и имал представа от техника ,нещо било недообмислено така че се ориентирах към ямахата
и двата са до 300$ ако ги намеря в БГ на по ниска цена веднага се отказвам,иначе има и на 110 -220Vно са с 150 $ по скъпи
Точно това е въпроса - как да ги пренесеш. Още от сега ти казвам да се откажеш да ги носиш на ръка. Носил съм подобна техника и не бих го пожелал и на най-големия си враг.
Търси някой, който да праща с контейнер нещо насам.
Denon 1910 си е много добър даже.Yamaha 565 също е добър избор. Сони не гледай в тоя ценови клас.
Няма кой, българите са малко в региона а за един ресивър само..Та за изправителите нищо не писа
Има трансформатори тука колкото искаш. Нищо, че не са "US качество". Сигурно ги правят на същата джонка в Китай.
С риск да стана банален дай някаква насока къде да намеря трансформатори в бг като напиша в google нищо не ми излиза освен промишлени трансформатори.Или адрес че някой и за в бъдеще да знае къде може да се намерят изправители от 110-220
Благодаря предварително
.......и всичко работи ок с тези трансформатори?
Ети ти един, който работи и има предостатъчно запас за ресийвър:
http://www.tpetrov.com/search.php?pr...20%2F110V+500T
Доставят до всяка точка в България.
Тези са в София.
http://eshop.bg/
Има и още фирми. Плюс това във почти всеки магазин за ел.техника се продават такива уреди. Само гледай ватовете на трансформатора да са поне двойно над обявената мощност на ресийвъра.