Re:Избор на рисийвър за стерео и кино
ми не вярвам да е мостра защото ги накарахме да ни извадят друг които не беше отварян.Пък за тонколони ще гледам следващия път защото свършиха паричките :) ина4е имам в бг 2 Canton-ки малко са старички но свирят супер . Другата седмица като се прибера ще ви пиша какъв модел са и дали може да се свържат заедно със сонито
Цитат:
Първоначално публикувано от Bien85
здравейте отново за колоните sony ги имам от известно време и наистина се набутах за тях ,до колкото за onkyo-то сега съм в германия на гости и видях 4е са го пуснали на промоция и за това го купих за 279 евро поне така ни казаха 4е е на промоция :)
Надявам се, че няма да те затрудни, да кажеш от кой магазин (верига) купи Оnkyo tx-sr607 на тази цена! Евентуално и линк?!?
Благодаря ти предварително!
Купих ги от магазин (верига) Saturn но когато им гледах саита го нямаше никаде там. Ако не се лажа мисля че го има и в Media Mark пак са верига магазини :)
Някои може ли да ми намери на български език упътване за onkyo tx-sr607 ще сам му много благодарен
Дали вносителя за БГ не е длъжен да има ? Ако ти разрешат , може да си направиш копие , или може би го продават !
И ТП го продават. Може и от там да се вземе.
Те го продават , ТП , но го взимат от дилъра за БГ и ако той не е направил превод лошо !
Може да се направиш на луд в ТП. Казваш им, че си го купил от тях и не е имало упътване на български език. Те са длъжни да ти го предоставят.
Мерси много ще проверя , какво ще кажете за това onkyo tx-7520 това е старият ми усилвател и сам много доволен от него
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Може да се направиш на луд в ТП. Казваш им, че си го купил от тях и не е имало упътване на български език. Те са длъжни да ти го предоставят.
Аз взех моя Денон от ТП. Упътването на БГ е две страници А4. А иначе е около 80-100.
Смешно е. Но принципно не нарушават закона.
Какво мислите дали ще станат тези canton-ки C885 и Sony SS-FCR 6000 да ги вържа заедно на Onkyo TX-SR607
Разкарай тия боклуци и си вземи /ако трябва постепенно/ един приличен 5.1 комплект.
Знам че не са много хубави тонколоните но просто нямам възможност за сега да си купя други по хубави и за това питам дали ще станат за временно
За временно всички стават , но обикновено остават за постоянно ! Да бяха евтини разбирам , но и те са сума ! Другия вариант е постепенно изграждане на озвучителната система !