Привет.Интересувам се от плеър ,който да чете чисто ДВД аудио -понеже натрупах солидна колекция от двд аудио ,а вече И блурей аудио дискове,но хд плейъра ми-Хюндай L110,а доколкото знам и е обсъждано и другаде повечето Хд плейъри не разчитат ,,чисти'' аудио двд-та. Хибридните-с папки video ts i audio ts не са проблем за хд плейърите.Разбира се не е проблем да слушам въпросните двд -та и чрез компа си,но през него до ресивъра звука ми може да бъде само стерео .не ми се иска да закупувам двд плейър обаче.СЪВЕТ?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат ,НО той е двд плеър , дали блу рей плеърите могат това? Но В интерес на истината,след последните няколко великолепни двд аудио концерта и албуми,изтеглени от чужди тракери се убедих ,че ДВД АУДИОТО-НЕ Е МЪРТВО РОДЕНО ДЕТЕ и има мноооого хляб още в него!! Благодаря harvi5-какво пък-защо да не закупя отново ДВД
,НО той е двд плеър , дали блу рей плеърите могат това? Но В интерес на истината,след последните няколко великолепни двд аудио концерта и албуми,изтеглени от чужди тракери се убедих ,че ДВД АУДИОТО-НЕ Е МЪРТВО РОДЕНО ДЕТЕ и има мноооого хляб още в него!! Благодаря harvi5-какво пък-защо да не закупя отново ДВД  за 200 та двд-та ,които натрупах май си заслужава!
 за 200 та двд-та ,които натрупах май си заслужава!