-
Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
Ами като има,отговори на човека.......
-
Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
salky
Ами като има,отговори на човека.......
А дали не съм го направил ? Нещо ще се заяждаме ли ?
-
Здравейте, бях се ориентирал към Yamaha RX-V775, но тъй като наличностите в магазините в момента са нулеви, се колебая дали да не се изръся още малко и да взема нещо по-добро. Моля за мнение, кой от двата ресивера да е по-добър, като характеристики според вас Yamaha RX-A830 или Marantz SR-5007.Ще се ползва предимно за гледане на филми.
Благодаря предварително
-
Ако е само за това - излишно се натоварваш , но аз съм за Ямахата !
-
С какви колони ще се ползва?
Иначе на цените, на които се продават у нас, Ямахата е по-добрия избор.
-
Цитат:
logic
Ако е само за това - излишно се натоварваш , но аз съм за Ямахата !
Честно казано ми идват малко множко, но трябва да го взема до Нова Година. За съжаление единствиния вариант в момента за Yamaha RX-V775 е в emag, но цената е надута с около 90лв. Отказвам да им пълня гушите на тия.
Цитат:
lazarus18
С какви колони ще се ползва?
Иначе на цените, на които се продават у нас, Ямахата е по-добрия избор.
Колоните ще са на втори етап, първоначално ще свържа едни стари от Samsung домашно кино, а когато имам възможност ще купувам подходящи за ресивера
-
Грешен подход ! Избора н колони е по-важен по-труден . Ресивъра е лесен за избиране и ти се набутваш с скъпа техника .Има прилични втора ръка за добри пари , но избора си е твой .
-
Аз като собственик на Маранц , разбира се бих го препоръчал , като плюсове изтъквам по балансираното и вярно звучене . В режим филми надали ще има разлика , обаче музика определено ще звучи по добре на Маранца , те имат славата на най-музикални измежду кино ресивърите .
-
При липса на качествени озвучителни тела и .. Маранц да е - няма ефект !
-
Честит празник на всички от форума,но да си дойдем на думата.Каква е разликата,и огромна ли е от тези два модела Harman Kardon avr-161 и Yamaha 475 цената е почти еднаква,HK има ли микрофон като на yamaha кави са предимствата на единият и другият?Искам да включа и този DENON AVR-1513
-
Кой ще ми препоръчате?
Onkyo TX-NR 828
PIONEER SC-1223
Yamaha RX-V775
DENON AVR-X3000
Не са един и същи клас, а и цената е доста различна(особено тук) така че споделете мнение.
-
С изключение на модела на Onkyo другите са един клас. Въпрос на лични предпочитания е кой ще избереш.
Все пак сподели какви колони ще връзваш към ресийвъра.
-
Здравейте Колеги,
Имам един въпрос, ще се опитам да обясня по-разбираемо...В нас гледам кабелната като коаксиалния кабел влиза директно в телевизора, и ползвам PCMCIA слота на телевизора където съм мушнал картата за декодиране на каналите, за да не ползвам отделно устройство, съответно и друго дистанционно...Ще си купувам ресивър, та питането ми е ако си купя такъв който има вход за коаксиал, мога ли да прекарам сигнала през него, като PCMCIA картата в телевизора ще успее ли отново да си декодира сигнала като тогава ще влиза през HDMI, или сигнала трябва да влиза през коаксиалката в телевизора? Питам за да знам има ли изобщо смисъл да гледам тази екстра на ресивърите?
Мерси
-
Не съм чувал за подобна екстра в ресийвър. Не съм и убеден защо я наричаме "екстра". Какво ще помогне?
Свързваш си телевизора с оптичен кабел за да вкараш звука от телевизията или ако телевизора поддържа HDMI CEC и HDMI ARC ползваш HDMI кабел. Това гоима всеки един ресийвър от новите модели.
-
Цитат:
lazarus18
С изключение на модела на Onkyo другите са един клас. Въпрос на лични предпочитания е кой ще избереш.
Все пак сподели какви колони ще връзваш към ресийвъра.
И за колоните имам колебание м/у Jamo S 626 и Yamaha NS-PC210.