pockata, те и тези със 6-7к се примиряват с бюджетни решения спрямо тези със 20-30к. Така че кефи им се и като имаш възможност някой ден ги сменявай с Tannoy Westminster Royal SE.
Преглед за печат
pockata, те и тези със 6-7к се примиряват с бюджетни решения спрямо тези със 20-30к. Така че кефи им се и като имаш възможност някой ден ги сменявай с Tannoy Westminster Royal SE.
Искам да благодаря на Nataraja, който вчера има търпението да ми изслуша всичките глуповати въпроси и да отговори на тях, мисля че ми е помогнал да се ориентирам правилно :)
П.С. Вероятно още ще те тормозя, но стискам палци да помогнеш още малко :)
Днес бях на косъм да купя цяла система Сони но се разубедих и реших май да ползвам варианта на много уважавания от мен Lazаrus18 а именно да си взема този ресийвър и за начало само фронтални колони и евентуално ако стигнат и пари не само стерео. Утре ще закупя ресийвъра но моля да ми дадете идея за идеи за колони. Предпочитам да са черни и малки ако има вариант
Хубаво си направил, че не си я взел. Много скоро щеше да съжаляваш. ОК, да имаш 500 лв за домашно кино, да вземеш нещо такова, но така и така си тръгнал да харчиш пари за хубава система си вземи нещо наистина добро.Цитат:
Първоначално публикувано от donibrasko
Кажи нещо повече за помещението да видим какви колони може да ти предложим.
Всъщност системата на Сони струваше 1300лв но имаше 3д БлуРей , който никога нямаше да пусна както и да е. Помещението е голямо около 50кв кухня с хол правоъгълна форма без странни ъгли. Разтоянието от меката мебел до телевизора е около 5 метра.
Може да започнеш с Monitor Audio BX2+център, с Focal 706 или нещо от този клас.