Отговор: Съраунд сетъп за хол
здр,
четири броя от Dali Concept 1 ,с център на Dali Concept е някакъв вариант,но къде може да се прослушат.....?
http://www.avitel-bg.com/home_audio/...ers/concept_1/
п.с Energy 5.1 Take Classic Home Theater System няма смисъл да се коментира.......................
Както и бюджет от 1200 лв за Далито човека е посочил бюджета. Ако това ти е бюджета бих ти предложил Елтакс отзивите неса лоши .
п.с. Аудиофилите не вдигат блока на главата си а се наслаждават на качествената музика има разлика.
Цитат:
Първоначално публикувано от
maxim7
Dali определено ще са ми над бюджета.. А какво за Energy Take Classic? Чувал ли си ги? Поне като чета ревюта не виждам никакви негативи..
Иначе винаги мога да по4на с някакви сетъпи дето техномаркет промотират. например като старт v473 receiver + YAMAHA NS-F150... Но това ще ме накара да се охарча много..
Цитат:
maxim7
п.с Energy 5.1 Take Classic Home Theater System няма смисъл да се коментира.......................
Така ли ? Защо ?
azsamsancho ,Energy 5.1 Take Classic без субуфър няма смисъл .
Цитат:
Vanquished
Така ли ? Защо ?
azsamsancho ,Energy 5.1 Take Classic без субуфър няма смисъл .
Тоест искаш да кажеш че в този сет най-силната част е събуфера?
Цитат:
azsamsancho
Тоест искаш да кажеш че в този сет най-силната част е събуфера?
Не,просто не видях в първото ти мнение,че ще мислиш за суб допълнително . Той е задължителен,независимо дали този от комплекта или някакъв друг . Ако има как да ти ги донесат с тяхния си суб ще е по-добре ,отколкото да си вземеш от тук някакво Jamo за 150 лв . Също така помисли за ресийвър Онкио ,Ямаха + Енерджи звучи малко остро при някой стилове музика,въпреки че в други е супер .
Цитат:
Vanquished
Не,просто не видях в първото ти мнение,че ще мислиш за суб допълнително . Той е задължителен,независимо дали този от комплекта или някакъв друг . Ако има как да ти ги донесат с тяхния си суб ще е по-добре ,отколкото да си вземеш от тук някакво Jamo за 150 лв . Също така помисли за ресийвър Онкио ,Ямаха + Енерджи звучи малко остро при някой стилове музика,въпреки че в други е супер .
Ами аз ще гледам главно ТВ, стреаминг на филми от пс-то... А и едва ли мога да намеря onkyo receiver с тези характеристики като на v473 за такава цена. Не знам дали звучи остро, но в ПС МАГ са изполвали точно тази комбинация и са мн положителни: Yamaha RX-V473 Review & Rating | PCMag.com
Имам колони Енерджи от по-висок клас ,както и ресийвър Ямаха от по-висок клас ,не вярвам по-евтините да имат по-мек звук .При филми няма проблем .
Цитат:
Vanquished
Имам колони Енерджи от по-висок клас ,както и ресийвър Ямаха от по-висок клас ,не вярвам по-евтините да имат по-мек звук .При филми няма проблем .
Ясно. Ами не знам, от моите проучвания от долниа клас ресивъри с тези неща които искам ((DNLA, ethernet, ARC, HD audio).. не знам за тези пари освен Ямахата. Има и мн добър app за Андроид също.
Ако не слушаш метъл и подобни резачки нямаш грижи .
Цитат:
Vanquished
Ако не слушаш метъл и подобни резачки нямаш грижи .
ХАХА, абе слушам рок предимно, но и топ 40 също. НО, това не е критерият, купувам 5.1 не за музика а за да гледам филми от PC-то чрез DNLA 10-те HD канала които имаме... Може и PS3 си взема един дено, но нямам време да я играя.