Ма гледай сега, това е студентска курсова работа. Не си мисли, че хората дето ще я четат ще имат идея от аудиофилия или от батут!
П.С. Впрочем, не разбрах - "колежката" дизайнер ли е или маркетолог...?
Ма гледай сега, това е студентска курсова работа. Не си мисли, че хората дето ще я четат ще имат идея от аудиофилия или от батут!
П.С. Впрочем, не разбрах - "колежката" дизайнер ли е или маркетолог...?
Не е инженер-проектант , така си мисля . А и проекта е насочен към целева група- жени , изискванията са по-други , според моите разбирания . Фешън , фън-шуй слушалки без жица с цвят и гланц и ... може би и някакво качество на звука . Не се и споменава ценова категория , .....
Абе , идеи да има !
Супер сте! За екосъобразността и рециклирането и аз си мислех, но може ли по- точно да ми го опишеш? Защото аз не можах да се досетя как точно да бъде. Мислех си самият материал, от които са направени да е някак еко, но не го измислих...
За да има някакъв смисъл от това , трябва да отговаря на определени законови изисквания , да му сложиш някакво лого , така , че да личи , че е нещо по-така този продукт .Не съм запознат в подробности , не ми е приоритет тази област .
Автономността на батерията е важна , че жените ... много говорят ... по телефон . Бърза зарядка , би било добре .
Маркетоложка е колежката
Иначе ако може да напишете по- подробно за това индивидуално избиране на самия звук.
Ми хората имат лошия навик да чуват по различен начин. Даже в голям процент от случаите не чуват еднакво с двете ушенца. Та идеята е да се направи аудиограма на аудиофила и да му се ушие звук по мярка
Ма да не задълбаваме толкова - перкай едни камъни "Сваровски" и да ти се маха от главата...
Сега го правя, "пернах" ги А това другото мога да го напиша като отделна услуга ако някой пожелае.
Някакъв съвет как да се закрепват слушалките към ухото за да не падат по време на спортуване? Трябва да е нещо дребно, защото все пак самите слушалки се прибират в диадемата, а тя не е от най- дебелите.
Обички ! С някакво хай-тех свързване , ама това не се учи с маркетинг !