Здравейте,
Обзаведох се с нов център на Dali Zensor и чифт Alteco. Бях решил първоначално да закупя ресивър, който да просвирва комплект сателитки на харман кардон, но поради факта че английския сайт почна да се гъбарка и да вдига цената поради намаляване на наличните бройки от съответния ресийвър, се отказах от неговата покупка.
Като цяло в момента дилемата ми е как да подредя предната линия тонколони. Принципно имам и чифт Zensor 1, но за момента като че ли искам да пробвам с Алтекотата за предна линия.
Проблема ми като цяло е, че като обзавеждах спалнята прекалих с мебелите, и ситуацията с мястото за телевизора и предните ОТ е малко смотана. Прилагам снимка как са подредени в момента, като приемам съвети за евентуална друга подредба на предните ОТ, тъй като са на разстояние около 130 см една от друга, а зрителското място е на 3,5 метра. Вариант за говорители на стойки няма, тъй като имам малки деца, като едното пълзяща буболечка.
Ресивъра за момента е H/K AVR155 - стара ама вярна машина.
Моля за предложения как биха могли да бъдат подредени - по стени, шкафове и други варианти?