-
Отговор: Ресивър Pioneer
Мисля че е около 2м дължината на кабела...обаче доста трудоемко да го сменям с другзащото всичко е нагласено подредено в кабелни канали и т.н......този ресивър преди беше в хола където имам същия Филипс самоче 58 инча.....там не е имало никога такива проблеми.и тъй като за хола си купих друг ресивър пак на Пайнер само че доста по висок клас този отиде в спалнята.където от известно време се наблюдава описания проблем
-
Както винаги - премълчана изключително важна информация!
И защо всичко това не беше написал още с първия си пост?
Прочети съдържанието на последния си пост отново, като си направиш сам правилните изводи.
Дали искаш да локализираш проблема, да го отстраниш и по какъв начин, е изключително, и само твое решение.
Не виждам как дистанционно може да ти се помогне с нещо повече в случая.
Успех!
-
Не е от кабела или дължината му.сега пробвах с три различни кабела и дължини и няма промяна.остава да е от софта на телевизора
-
Ако не се ползва с ХДР сигнали може да пробвате с настройка за стандартен сигнал на HDMI.
... или по настройките за HDMI CEC управлението (изи линк май беше при филипс названието му)
-
Всякакви варианти и комбинаций пробвах в настройките за Hdmi.без резултат.да точно изи линк е при филипс
-
Ами остава да очаквате да го оправят с някой ъпдейт... ама не бих се надявал, както писах и при мен си има шашкании ;) точно с управлението по HDMI
Друго, което може да опитате е да правите опитите/управлението след известно време работа на тв, а не скоро след пускането му.
п.п. Да не се връщам назад в темата, ама - има ли нещо друго включено към тв, примерно СТБ на IPTV кабеларка?
-
Пробвай на Еарк хдми порта, не видях да си пробвал.
-
Ще пробвам и това.само то остана
P.S. пробвах.закачих ресивъра на eARC порта на телевизора но проблема си остава.явно има несъвместимост между двете устройства но дали е хардуерна или софтуерна несъвместимост не мога да кажа.повече клоня към софт