-
C-media 8738 проблем
Преди няколко дни си взех 6 канална C-media 8738, но звука е доста лош - ползвам 2 колонки в които съм убеден че са добри - т.е. проблема не е в тях. Драйверите ми са от оригиналния диск - уина сам си ги намери кои са точно пък и като гледам описанието мисля че точно те трябва де се инсталират. Както и да е - саунда е кофти - гледах какви ле не настройки но все тая, ако някой може да ми помогне с драйвери или с някакъв съвет ще съм много благодарен. PLS HELP. От тоя комп най ми е важна музиката - маняк съм.
-
C-media 8738 проблем
Здрасти,
аз също,но за звук на новия си комп ползвам Аудиджи 2,,за стария карта като твоята и то вече втора година.Драйвер си свали от :
http://www.cmedia.com.tw/download/OS...8738_index.htm
този ,който е отбелязан като WDM. Сега като една от най-евтините карти не очаквай супер чист звук,,,но е по добре с тези драйвери отколкото с тези от cd-to..успех
-
C-media 8738 проблем
Имам такава карта и докато я подкарам видях доста зор. Проблемът при мен беше в драйвера. Дадоха ми диск с драйвери и след като инсталирах от него картата не работеше на 6 канала, а само на 1. Опитай да смениш драйвера (като за начало) ако не помогне виж дали всичко ти е в ред (имам предвид колонките) след това мисли за смяна на картата. В момента съм я пуснал на 6-те канала и ми вади супер звук (за тези пари). @Momodivx дори и да е една от най-евтините карти пак прави по-добър звук от някои вградени звукови карти.
-
C-media 8738 проблем
Няма спор @DEKAH,,вади звук затова съм изключил вграденото и карам с тази карта [8D].За тези пари си е супер.