Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос за Radeon9600Pro

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2004

Въпрос за Radeon9600Pro

Имам видео карта Gigabyte Radeon9600Pro 128mb. На WixXP SP1 съм + directx 9.0b.

1.Защо не мога да си включа AGP Speed 8х ? Пише че системата била нестабилна и връща на 4х.Също така изключва и FastWrite.

2.Защо в настроиките на directx/display пише AGP Texture Acceleration - Not Available ?

Под win98 всичко работеше.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2004

Въпрос за Radeon9600Pro

аз пък съм с СП2 и имам абсолютно същия проблем

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Въпрос за Radeon9600Pro

Пробвайте да изключите от Display Properties->Settings->Advanced-><font color="red">VPU recover</font id="red">, има не мога да се сетя сега в кое точно подменю беше, че нямам пред себе си ХР.

И още нещо от подменюто SMARTGUARD(tm), вижте как са настройките там, също погледнете да не сте ровичкали в BIOS-a и от там да е даден AGP speed AGP4X.

Засега това ми идва на ума, пробвайте и пишете[]

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Въпрос за Radeon9600Pro

1.Fastwrites & Aти=магаре и духова музика...при някои от драйверите се влючва,но е само камуфлажно;не работи

2.Проблема с текстурната памет най бързо и лесно е разрешим с помоща на Рива тунер,освен ако не е забранен от биос.

3.при някои конфигурации дъно:карта 8х наистина е нестабилен,изисква се промяна на захранването на АГП слота,при ГФ 2 примерно за някой модели се промена от ЕА до ДА(разбира се ако дъното ти има тая опция)

отново тук може да форсираш с рива тунер...но все пак това е ати карта,не очаквай 100% съвместимост

6. Тук е от
    Aug 2004

Въпрос за Radeon9600Pro

Значи оправих си текстурите, със Fast Write няма да се занимавам повече. Сега като пусна 8х и си пусна да играя нещо РС-то забива. И трябва да го държа на 4х.Има ли огромна разлика в производителноста м/у 8х и 4х. Дъното ми е ASUS A7V600-X и по принцип трябва да подържа AGP 8x. Не е забранено от биоса.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Въпрос за Radeon9600Pro

То разлика между 2х и 4х няма, ти питаш за 4х <--> 8х ..... Истината е, че тръгне ли да ползва агп-то за текстуриране, работата става умрЕла

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. KOI OT VSI4KI RADEON9600pro ??
    От Crusader във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 11
    Последно: 19-09-03, 11:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе