Коя карта от двете да си купя. Abit e Retail a Creative Oem. А Abit-а има и някакво дистанционно. Creative само в торбичка ли ще ми я доставят.
Znaq pove4e otkolkoto si misli6
Редактирано от - DJ на 19/12/2001 13:41:41
Коя карта от двете да си купя. Abit e Retail a Creative Oem. А Abit-а има и някакво дистанционно. Creative само в торбичка ли ще ми я доставят.
Creative SoundBlaster Live! 5.1, па ако ще да е ... каквото и да е. Драйвери и пълните му програми можеш да гепиш от http://www.fdrsoft.fr.fm/.
BROUGHT TO U BY MSAN
To4no taka ako ste si vzema6 zvukova samo creatiwe ili maya 7.1 ama tuka ia niama puk i e prekaleno skupa.Dobavi oste niakov lev i si vzemi audigy mp3+ ili audigy Xgamer Za niakolko dolara ste polu4i6 mnogo pove4e.Ne si vzimai retail raboti osven ako ne si lud fen ili ima6 mnogo pari.Software go ima navsiakude.
Може и Live!, няма голяма разлика с Audigy, да не кажа никаква. А все пак цената е 2х. Лично аз ще си купувам Audigy тия дни, щото не ми се дават пари за чип на 2 години...
Инак е важно ЦАП-а да е Филипс или Сигмател, че другите са бозяни...
От два месеца съм с Audigy и смея да твърдя, че не е само рекламният трик на Creative. Поне на колонки Inspire 5300 разликата между двете карти е доста усезаема. И то главно в по-нови игри от рода на Wolfenshtein и Aquanox. Не знам обаче, как е OEM-ският вариант - там може да има издънка, но Retail версията е перфектна. И софтуеърът към нея също.
<font color=red>Dominator</font id=red>
dominator@mail.bg
ICQ#109217561
Хе-хе. Няма нищо Доми. Щом си чувал и двете платки на теб по може да се вярва. Аз Аудиджи не съм чувал още, горното прочетох в едно доста голямо и задълбочено ревю на www.ixbt.ru
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
На 12.01.2002 видях Creative live 5.1 да се продава за 85 лева.При тази цена си заслужава.Имам такава и съм доволен,нищо,че е в пликче.Вярно е че свири доста тихо с пасивни говорители.
Туй за свиренето един приятел казва, че е поради липсата на крайно стъпало в картата. И при мен е така. Но определено между двете предпочитам Лайфа.
BROUGHT TO U BY MSAN