-
ТВ Тунери :-)
Здравейте! Разгледах вече няколкото теми за тунерите, но те не ми дадоха точните отговори, които търся. Имам цел да пусна стрийм на няколко канала в мрежата, да се порадват съседчетата, но уви, досега не съм се занимавал въобще с тунери. Въпросите са ми следните:
1. От разгледаните теми до тук установих Pinnacle като лидер сред тунерите, но не намерих представителство за България ;)
2. Като имам пуснат един тунер, на него мога ли да гледам повече от един канал (ако въобще е възможно с някакъв тунер/софтуер/т.н.)?
3. Не съм запознат въобще със софтуерът на тези устройства и бих ви помолил да ми разясните какви опции имат - промяна в качеството на картината, различните стандарти на които работят самите тунери (и кой е за предпочитане..) и т.н. неща за мен неясни, но за всеки притежател на тунер такова устройство ясни :). Мерси предварително! Очаквам вашите мнения!
-
за 2: не можеш повече от един канал.
за 1. и 3.: виж една големичка тема за тунери имаше. повечето неща ги има разяснени там.
-
XaMaB е прав. В тези 2 теми има доста разяснения за software и hardware на TV tuner-тe.
Съвет за Тв Тунер
Софтуер за тв тунер
-
Pinacle има в компютър 2000. www.computer2000.bg .Наистина са най-добрите поне в непрофесионалния клас. Пускал съм сигнал по мрежата с windows media encoder. Става и с real server и real producer. За добро каество на broadcast ти трябва добра машина. можеш да пускаш по мрежата само това, което гледаш на машината с тунера. Ако имаш кон****** въпрос питай.
-
Мерси много! Ще разгледам още веднъж другите теми и ако имам успех скоро може да се снабдя с едно тунерче ;)